středa 16. ledna 2019

Evgu 16 8 gu

Litinové čerpadlo, litinový plášť motoru, max. Vhodné pro zásobování vodou nebo zavlažování. Hodnocení produktu:. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Nalezeno: produkt ů. Díky vysokému tlaku čerpadla je také možné použít ho pro čerpání do velké vzdálenosti. Je určeno zejména pro zřizování vodovodů rodinných domků, chat, rekreačních zařízení a rovněž je m. RECOMMENDATIONS FOR INSTALLATION OF THE PUMP SET: A. It is necessary to keep the minimum required inside diameter of delivery pipeline leading from the pump. Dokumenty na stiahnutie. C a kyselosti 5-pH. Množstvo: Množstvo Počet ks.


Keďže vonkajší priemer čerpadla je 1mm, je vhodné do vŕtaných studní od priemeru 1mm. Vřetenová čerpadla - možnost čerpání i vody s obsahem nečistot. Rychlá a bezpečná doprava. Legendární čerpadlo s motorem chlazeným vodou.


Evgu 16 8 gu

VIP slevy pro registrované. O NÁS KONTAKT OBCHODNÍ PODMÍNKY Způsob DOPRAVY. Ponorné jednovřetenové čerpadlo do studní a vrtů české výroby. EVGU-16-8-GU -08 rotor. Nakupujte u specialistů na Neptun.


Přihlásit se Napište nám. Je určené hlavne na zriaďovanie vodovodov v rodinných domoch, chatách, rekreačných zariadeniach a tie. Nautila má nerezovou hřídel a vřeteno. Vše je nové, nepoužité, uskladněné v suchu, sloužilo jako záložní, po provedení veřejného vodovodu nyní již nemá využití. Dopravní výška vody 80m, průt.


Evgu 16 8 gu

Kategorie Výrobci Oběhová čerpadla Samonasávací čerpadla Odstředivá čerpadla Ponorná čerpadl. Udělejte si přehled o cenách,. Zobacz inne Pompy i hydrofory, najtańsze i najlepsze oferty. Soustrojí je vhodné při zřizování vodovodů v rodinných domech, chatách, školkách nebo společenských zařízeních, jak pro úče. Pompa doskonale nadaje się przy budowie wodociągów w domach rodzinnych, domkach letniskowych, szkołach lub innych pomieszczeniach zarówno.


Malé rozměry soustrojí umožňují jeho umístění do. Sigma, to je léty prověřená kvalita. Zpět na předchozí stránku. Průměr ponorného čerpadla je 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.