středa 16. ledna 2019

Solární čerpadlo na vodu

V naší nabídce najdete kromě vodních solárních čerpadel i vodní ponorná čerpadla, vnější průtokové čerpadla a také zařízení, jako bazénové čerpadlo. Solární čerpadla pomáhají zajišťovat oběh resp. Představujeme Vám řadu čerpadel a osvětlení na solární pohon. Dokážeme rozpohybovat vodu ve Vašem jezírku pomocí sluneční energie. Pro letošní sezonu nabízíme nové druhy čerpadel spolu s inovovanými solárními panely, dále pak možnost osvětlení Vašeho jezírka pomocí slunce.


Konstrukce umožňuje čerpat pitnou vodu. Pro solární fotovoltaické systémy. Když na solární panel zasvítí slunce, voda začne stříkat intenzivním. Na trysku čerpadla můžete připojovat nástavce pro různé tvary fontány.


Když začne solární panel generovat energii, čerpadlo začne automaticky hledat vhodnou polohu rotoru ke spuštění. Mikroprocesor čeká na vhodný okamžik pro spuštění čerpadla s dostatkem energie. Vzhledem k tomu, že tepelné čerpadlo i solární kolektory mohou využívat jako médium vzduch nebo vodu a systém je možno vybavit různými typy akumulace, může mít kombinace tepelného čerpadla a solárních kolektorů překvapivě mnoho variant. V zásadě ale existují dvě základní možnosti, sériové a paralelní spojení.


Solární čerpadlo na vodu

Na zahradě u domku ho využijete po celý rok. Pomůže se zaléváním, péčí o bazén či jezírko a při záplavách se bez něj už vůbec neobejdete. V, které lze napájet pomocí solárních panelů či větrných elektráren.


Jak solární fontánka funguje? Sluneční paprsky dopadají pod určitým úhlem na solární modul, který je k fontáně přiložen, nebo si jej zakoupíme zvlášť. Tím se šetří náklady za pohánění vody a chytře využívá sluneční energie. Součástí balení bývá i ponorné vodní čerpadlo , které vhání vodu dovnitř.


Vřetenová čerpadla do kopaných studní. Jsou vhodná k čerpání vody ze studní, nádrží, na zavlažování, i jako součást vodárny na zásobování chat, rodinných domů zemědělských či průmyslových objektů. Mělo by se samo zapnout v případě zaplavení a vypnout. Oběhové nízkoenergetické čerpadlo pro pitnou vodu , bez displeje, třída A, 230V, max. Kvalitní čerpadlo vhodné k použití v malých zahradních rybníčcích, květináčích nebo k napájení malých vodotrysků.


Seznam firem z databáze Kompass, které mají kapacitu pro čerpadla na vodu , na solární pohon. S jejich pomocí snadno odčerpáte vodu z bazénu, z jezírka i ze zatopeného sklepa. Nebo jimi můžete naopak vodu přivést. Vodou ze studny třeba levně napustíte bazén nebo zalijete zahradu. Poradí si s vodou pitnou, užitkovou i kalovou.


Solární čerpadlo na vodu

Na objednávku do pracovních dnů. Objednací kód: GUDE022. Kvalitní povrchová čerpadla, vodní čerpadla, zahradní čerpadla, samonasávací čerpadla k vodárnám.


Ponorné čerpadlo ponorné, 4W, v. Nakupujte u profesionálů! Ohřívače vody a bojlery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.