úterý 23. října 2018

Elektrický bojler hranatý

DRAŽICE OKHE ONE - elektrický bojler hranatý. Elektrický boiler OKHE ONE od českého výrobce Dražice. Kč Konstrukce s dvojitou nádrží, chytrý displej pro snadné ovládání, h. Nabízíme bohatou nabídku elektrických bojlerů značek Dražice, Gorenje, Tatramat a další.


Bojler hranatý elektrický 1l inteligentní HDO. Malý náhled bojleru Dražice OKCE 50. Na výběr máte elektrický bojler vodorovný (ležatý), nebo elektrický bojler závěsný (svislý). Možnost přípravy TUV využitím nižšího tarifu. Svislý elektrický ohřívač vody v moderním designu s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti odběrných míst.


Dve vykurovacie príruby, teplotné čidlá, horčíkové anódy a elektronická riadiaca jednotka. Teplotu spoľahlivo ukazuje diód. Pro jedno nebo více odběrných míst. Instalace nad umyvadlo,.


Elektrický bojler hranatý

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Upozornění: Zboží je skladem na extermín skladu, proto i při osobním oběru bude účtováno poštovné a balné. Děkujeme za pochopení! Ohřev zajišťuje keramické topné těleso, ovládáné provozním termostatem a jištěné bezpečnostním. Pridať medzi obľúbené.


Dodacia lehota: V externom sklade - expedícia - hodín. Technický list na stiahnutie Použitie : Určený pre viac odberných miest Vhodný pre rodinné domy, prevádzky, penziony a pod. Efektívna prevádzka a nízke tepelné straty Dlhá ž. V jeho případě je výhodou nižší sazba za elektřinu, která snižuje celkové náklady na ohřev teplé vody. U elektrického bojleru se nemusíte obávat žádného nebezpečí, které bylo dříve spojováno se staršími modely plynových bojlerů. Své využití nachází ideálně v nočních hodinách, kdy ohřívá vodu s. Rozměr (ŠxVxH) 44x135x4cm.


S digitálním ovládáním. S možností svislé nebo vodorovné instalace. Bojlery a bojlírky pro frajerky a frajírky. Komplexní služba s okamžitou reakcí.


Dodání a montáž do hodin od objednání. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm), použitý. Zaručuje stabilnú teplotu vody a jednorázovo pokrýva vysokú spotrebu vody. Ak sa teplá voda odpustí, alebo poklesne jej teplota v zásobníku, bojler vodu dohreje pri malej energetickej náročnosti. Ohrievač môže byť upevnený na stene pomocou dodávaných konzol, alebo pripevnený pomocou závesov vo vodorovnej polohe ku vhodnej konštrukcii.


Je potrebné počítať s miestom nad a pod ohrievačom. Tento ohrievač je možné tiež umiestniť na zem vo vodorovnej polohe, nožičky. Jen pro zmínku uvádíme bojler závěsný (svislý) , bojler ležátý (vodorovný), elektrický bojler kulatý, nabo elektrický bojler hranatý. Ohrievač, bojler vody elektrický hranatý Dražice OKHE 1na ohrev vody. Príplatok za vyhotovenie el.


W Pre ohrievače vody:. Předností je možnost distribuce teplé vody hned na několik odběrných míst. Dalším kladem je dostatečně velký provozní tlak, který se pohybuje v rozmezí od až po hodnotu barů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.