středa 16. ledna 2019

Plastové spojky trubek

Vícecestné spojky pro čtvercové a kruhové profily, spojky profilů. Plastová zátka jeklu čtverec. Zátky, krytky, spojky jeklů a trubek. Montáž PPS Plastových spojek na polyetylenové trubky. Nejpoužívanější způsob spojování polyetylenových trubek.


Bezpečný spoj a dlouhá životnost spoje odolná. Spojky trubek - výprodej. Skupina 6Prodej výrobků ukončen. Doprodej skladových zásob za zvýhodněné ceny. Skladové množství na dotaz.


Pro přímé spojení trubek. FV Plast radí: Jak správně svařovat plastové materiály pro rozvody vody, topení a vzduchu - Duration: 13:30. Vyráběné z černého polyamidu PA-6. Jsou vyztužené kovovým. Ideálně se hodí pro ochranná zařízení,.


Skrutkované, lisovacie a plastové push spojky , fitingy na potrubia typu plastohliník, pex, pert, polybutylén a dalšie trubky na vykurovanie. Vzduchotechnika, ovládací prvky především v nástrojárnách - CNC stroje apod. Nejčastěji zakrývají konce jeklů nebo trubek. Vnbsp;našem sortimentu naleznete plastové záslepky průřezu čtvercového, obdélníkového a kruhového. PP s vnitřním závitem.


Polypropylenové svěrné spojky jsou určeny pro rychlé a bezpečné spojování polyetylenových trubek bez použití jakéhokoli nářadí (rozvody pitné i užitkové vody). Zaručují dokonale těsné spojení a dlouhou životnost při nízkých pořizovacích nákladech. Koncovky s vnějším závitem BSPT a metrickým (dostupné se závitem NPT) vyrobeny z polyamidu (PA6). Obecně používány na měkké pryžové a plastové hadice v automobilovém průmyslu, zemědělských strojích a také v masném.


Plastové spojky trubek

Na plastové výrobky systému trubek ,tvarovek,armatur a doplňkových prvků z materiálu PPR (PPC,PP typ 3) uvedených v tomto katalogu,byla provedena zkouška svařitelnosti. Na základě této zkoušky bylo vydáno prohlášení shody o vzájemné svařitelnosti s obdobnými prvky jiných výrobců za těchto podmínek: -jedná se o materiály zaručeně svařitelné,t. Tyto tvarovky jsou určené pro spojováním lepením. Zvláště u eloxovaných profilů jsou nepostradatelné.


Ocelové jádro v plastové spojce velmi výrazně spoj profilů zpevní. Tyto spojky bývají používány při stavbě konstrukcí regálů, stojanů atd. Najjednoduchší systém kúrenia, pri ktorom nepotrebujete žiadne náradie. Spájanie sa realizuje len zasunutím trubky. Tlakové plastové spojky pre rozvod PE potrubia v zemi, ktoré sa používa na pitnú vodu, polievanie záhrady, alebo chutné vychladené pivo.


Svěrné spojky a navrtávky jsou konstruovány pro spojování trubek s vnějším průměrem – 1mm. Běžně jsou používány pro rozvody pitné vody a kapalin při tlaku do barů pro standardní aplikace. Kvalita materiálů použitých při výrobě těchto spojek je činí odolnými vůči rozleptání. Hladké hliníkové plechy standard.


Protiskluzové (slzičkové) plechy. Hliníkové plechy, přířezy, výpalky - na objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.