úterý 3. prosince 2019

Odvoz žumpy cena

Vývoz jímky není levná záležitost, proto ji doporučujeme umístit spíše jen k rekreačním objektům a chatám. To, jak rychle se jímka naplní, záleží kromě spotřeby vody také na její velikosti. Uvedené ceny jsou včetně dopravy a dokladu.


Vývoz týž den je možný, pokud kapacita vozu dovolí, popřípadě do 2-týdny. Cena za sání a odvoz odpadů se skládá z ceny za práci (nasátí, popřípadě sání s čištěním, vysypání a vymytí cisterny), ceny za likvidaci odpadu, z paušálního poplatku za výjezd vozidla (nebo ujeté km) a z ceny za ujeté kilometry k místu likvidace.

V ceně sání je natažení sacích hadic do 25m. Cena je platná pre kategóriu odberateľov: domácnosti. V cene je zhrnutá doprava, výkon vozidla a likvidovaný obsah žumpy na vývoz.


OV pre realizáciu vývozu. Počet km sa stanovuje ako vzdialenosť od ČOV k miestu vývozu a späť. REALIZUJEME: VÝVOZ ODPAD. VÔD ZO ŽUMPY Objem fekálneho vozu (jeden vývoz) je m3.


Odvoz fekálií a odpadních vod.

Provádíme odvoz a likvidaci fekálií a odpadních vod. Vyvážíme septiky, žumpy a čističky odpadních vod (ČOV). K odvozu fekálií a odpadních vod používáme následující vozidla.


Cena dle velikosti vozu a počtu ujetých kilometrů. Rychle - Spolehlivě - Výhodně. Betónové nádrže sú omnoho lacnejšie ako plastové nádrže. Sklolaminátové žumpy , nádrže na úžitkovú vodu, septiky a vodomerné šachty.


Kvalitné kompozitné žumpy a nádrže s jednoduchou montážou za výhodnú cenu! Cena za vývoz žumpy a likvidaci odpadní vody závisí na lokalitě, vzdálenosti a objemu jímky. Celková cena za vývoz jímky za rok je také ovlivněna spotřebou vody, resp. Vývoz žumpy Žítková, jímek a septiků ve Vaší lokalitě za nejlepší možné ceny. Po vyplnění poptávkového formuláře Vás bude v nejbližší možné době kontaktovat přímo kolega, který bude mít Vaši poptávku na starosti.


Betón je pri zlievaní vibrovaný, čo zaručuje jeho tesnosť a pevnosť. Z vnútra je žumpa vystužená železnou armatúrou, zvonka je natretá asfaltovou hmotou s prídavkom IZOLBETU a ADW, ktorý dokonale tesní povrch žúmp. Ku všetkym našim žumpám dodávame platne certifikáty.


Septiky-jímky a žumpy. Získejte cenové nabídky zdarma.

Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Zajistíme pro vás vývoz septiku či žumpy. Pro sání a odvoz fekálií používáme sací vozy o objemu 10m3.


Pro zákazníky z Ostravy a okolí nabízíme kromě jednorázového i pravidelný vývoz septiku a žumpy. Jedná se o pravidelné nebo jednorázové vývozy fekálií a jiných tekutých odpadů firem a domácností vozy o objemu. Najjednoduchšie zariadenie, ktoré odoberá odpadovú vodu (preto má tiež označenie žumpa), ktorú následne musí vysať fekálne vozidlo ( cena za odvoz býva cca € - priemer v SR) a odviezť do čističky odpadových vôd. Sú z betónu či plastu.


Platný ceník služeb naleznete zde. Vývoz jímek, žump a septiků fekálním vozem LIAZ1o obsahu cisterny 3m 3. S našim fekálním vozem provádíme vývoz jímek, žump, septiků a domácích čističek. Dubí, v okrese Teplice, je místo našeho dojezdu — fekální vůz odtud. Dále vyvážíme a čistíme čističky odpadních vod (ČOV) a tukové lapoly.


Tato zařízení je zapotřebí kontrolovat a čistit. Pokud je odpad tvořen jen tekutými složkami. Součástí komplexních služeb v oblasti čištění jímek a žump a čištění kanalizací je ekologické nakládání s odpady. Zákazníkům v rámci služby odvozu fekálií poskytujeme nejen informace o údržbě zařízení (jímky, septiky, žumpy …), ale také o následném nakládání odpadu. Nákladná a dopravná spoločnosť Viskup Bohuš.


Poskytujeme služby spojené s odvozom a odstránením rôznych druhov veľkoobjemových odpadov. Vyvážame tekuté odpady - žumpy , septiky a znečistené priemyselné vody, tuhé odpady - veľkoobjemový, stavebný, záhradný a zeminu. Plastové žumpy sú modernou ekonomickou náhradou starších betónových žúmp.


Nerada by som vypúšťala vodu zo žumpy , aj ked je celkom čistá ( dávame do nej baktérie a zatiaľ sa osvedčili), von do záhrady alebo niekde do plota.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.