středa 3. listopadu 2021

Zubní pasta proti zubnímu kameni

Při pravidelném čištění poskytuje účinnou 3násobnou ochranu proti zubnímu kameni , zubnímu kazu a parodontóze. Pasty proti zubnímu kameni. Na zubech se vytváří zubní plak, z kterého se po čase vyvine zubní kámen.


Zubní pasta proti zubnímu kameni

Většina klinických studií ukazuje, že zubní pasty určené na kontrolu zubního kamene zubní kámen neodstraňují. Zubní kámen může odstranit zubní lékař. Mohou pouze zpomalovat hromadění dalšího zubního kamene. Ecodenta přináší zubní pastu, která pomocí výtažku z brusinek zabraňuje jeho usazování.


Díky této pastě získáte na dlouhou dobu svěží dech, ochranu proti zubnímu kameni a váš úsměv bude dokonalý. Pravidelné používání pasty zanechá vaše zuby perfektně čisté a přirozeně bílé. Jemná přírodní zubní pasta přirozeně bez SLS, tensidů a fluoru, pasta nepění. Když přijde řeč na plak a zubní kámen, zdravější ústa začínají správnými návyky při čištění.


Zubní pasta proti zubnímu kameni

Má okamžitý a dlouhotrvající antibakteriální účinek a zároveň chrání proti zubnímu kazu. Zajišťuje účinnou prevenci vzniku zubního kazu, kamene a povlaku. Příjemné aroma a přídavek kostní moučky usnadňují zubní hygie.


Vzhledem k tomu, způsobuje zánět dásní, který se může šířit dál do organizmu, např. Extreme Whitening Toothpaste - Bělicí zubní pasta pro kuřáky 100m. Ta obsahuje oproti zubní pastě pro mléčné zuby více fluoridu, který hraje důležitou roli v prevenci proti zubnímu kazu. Další specialistkou je zubní pasta pro kuřáky , která díky svému speciálně vyvinutému složení odstraňuje vzniklé skvrny od tabáku a nikotinu , ale i od kávy, černého čaje a červeného vína. Bělící zubní pasta Swissdent Extreme se stala vítězem ve spotřebitelském hodnocení, což samo o sobě vypovídá o velmi vysoké kvalitě a funkčnosti tohoto produktu.


Zubní pasta proti zubnímu kameni

Obsahuje vše potřebné pro efektivní bělení a zároveň pro skvělou prevenci proti zubnímu kazu. The Humble Fresh Ginger zubní pasta ml. Ecodenta osvěžující zubní pasta proti zubnímu kameni 2vs brusinkami a Kalidentem 1ml. Zubni pasta proti zubnímu kameni.


Dobry den,muzete mi prosim poradit zubni pastu ktera zabranuje zubnimu kameni ? Hezký den, zubní kámen Vám. Navrací přirozenou bělost zubů,napomáhá v boji proti zubnímu kameni, zubnímu kazu a plaku a zabraňuje v jejich tvorbě. Boj proti zubnímu kameni je důležitou součástí snahy o zachování zdravého chrupu a. Oral-B s ochranou proti zubnímu kameni získala vynikající. Crest Pro-Health Extra Whitening Power bělicí pasta proti zubnímu kameni 1g.


Zubní pasta proti zubnímu kameni

SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Svěží mátová příchuť, silný efekt. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Popis: OdolOriginal zubní pasta : Zdraví ústní dutiny chrání trojnásobně: proti zubnímu kameni , zubnímu kazu a parodontóze. Zároveň posiluje zubní sklovinu a chrání ji před kyselinami.


Zlepšuje ústní hygienu a napomáhá udržet svěží dech. Osvěžující zubní pasta proti zubnímu kameni 2vs brusinkami a Kalidentem (2inRefreshing Anti-Tartar Toothpaste) 1ml do 19. Návod na použití: Představte Vašemu psovi chuť a vůni pasty tím, že mu gumovým kartáčkem jemně vmasírujete malé množství pasty na jeho zuby.


Kelpa 100g - mořská řasa proti zubnímu kamenu Zázračný doplněk stravy - sušená hnědá mořská řasa Kelpa, 1 přírodní! Pomáhá proti zubnímu kameni. Zdarma stupnice bělosti ke sledování výsledků. O odstíny bělejší zuby za týdny.


Jedinečné složení této zubní pasty se zvýšeným bělícím účinkem poskytuje komplexní ochranu Vašim zubům i dásním, působí proti zubnímu kazu, odstraňuje nepříjemný zubní plak a posiluje zubní sklovinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.