úterý 3. prosince 2019

Odtokový žlab nerez

Odtokový sprchový žlab Slim, nerez Vytisknout Zpět do kategorie. Odtokové žlaby Slim s možností snížení výšky a stavitelnými nožičkami. Také čištění má odtokový žlab perfektně vyřešené. Jednoduchým sejmutím roštu z kanálku můžeme vyčistit podlahový sifonek, který je přístupný zvrchu.


Preferujete-li čistou krásu keramického obkladu v kombinaci s elegancí skel sprchových koutů, určitě. Geberit CleanLine 154. Minimální stavební výška cm. Mřížka v dekoru čtverečky.


Průměr odpadu pro připojení DN 40. Prosím, použijte minimálně znaky! Odtokový žlab využijete ve sprchovém koutu, ale i prádelně a nejen tam.


Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Liniové sprchové odvodnění je vhodné, pokud chcete mít jednotný interiér vaší koupelny. Díky možnosti vlepení keramického obkladu místo nerezové mřížky je tento odtokový žlábek ideální variantou.


Sifon je nerezový a díky tomu se žlab může umístit i do nízkého podkladu - jeho výška je již od 65mm k přírubě. Nejoblíbenější odtokový žlab v sortimentu Ravak. Tradiční a vysoce kvalitní pro každou koupelnu v moderním stylu.


Speciální úprava zamezuje ulpívání nečistot. Rozměry vhodné pro sprchové kouty všech velikostí. Velmi kvalitní materiál zaručuje pevnost konstrukce i při velkém zatížení. Výhodou našich odtokových žlabů je, že je lze namontovat do prostoru stejně jako ke. Zde se nacházíte: Heureka.


Vyhledávání odvodnovaci zlab nerez. Podlahový žlab s okrajem pro pe. OZW RAVAK 10° 8- nerez. Odtokový kanálek se skládá z horní mřížky z nerezové oceli (SS304) a mělkého korýtka vyrobeného z houževnaté umělé hmoty se zvýšenou chemickou odolností a šířkou stěny mm. Vyjmutím dvoudílné protizápachové zábrany se pohodlně.


Rošt PURE-650L pro liniový podlahový žlab , nerez -lesk. Sprchový žlab Mexen WHITE GLASS, skleněný. MEA WATER MANAGEMENT s. SHOWERPROFILE-SB Spádový klín H=10mm, Ušlech.


V4A broušená, délka: 2m. Skladem více než ks. Uživatelská hodnocení Přidat vlastní recenzi. Jsme zde pro Vás Po-Pá 8-15. Prodejny, velkoobchod: Kontakty.


Odtokový žlab nerez

Jedná se o celonerez provedení žlabu! Pouze sifon je klasicky plastový. LINEÁRNÍ PLASTOVÝ ŽLAB MCH DROPSs NEREZ RÁMEČKEM. Rošt design pro vložení dlažby.


ALCAPLAST APZ10- 850M podlahový žlab pro perforovaný rošt. Nerezové odtokové žlaby KLASIK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.