pátek 19. července 2019

Ponorné čerpadlo tlakové

Chcete najít udržitelný způsob, jak využít nashromážděnou dešťovou vodu k zavlažování rostlin? Potřebujete rychle a snadno přesunout vodu z bodu A do bodu B? Pak je toto ponorné elektrické čerpadlo pro vás dobrou volbou. Robustní, pevné a stabilní. Výrazem ponorné čerpadlo se dnes rozumí většinou soustrojí čerpadlo -elektromotor. Možnost ponoření tak limituje technická úroveň utěsnění elektromotoru.


Zľava 32€ ks Dostupnosť na sklade ks. Doprava cena za dopravu 50. Belumi ponorné tlakové čerpadlo 1PKVU-16-8-GU 20m.


PONORNÉ TLAKOVÉ ČERPADLO GC-DW 9N CLASSIC Popis produktu: GC-DW 9N ponorné tlakové čerpadlo s viacúrovňovým obežným systémom je účinný, spoľahlivý pomocník pre prívod. Uložiť na porovnanie. Jsou určena pro čerpání čisté, dešťové. Toto ponorné tlakové čerpadlo spojuje výhody zahradního a ponorného čerpadla, tzn. Vhodné pro zásobování vodou, pro automatické tlakové vodárny a zavlažování.


Ponorné čerpadlo tlakové

Konstrukce těla z nerez oceli. Zabudovaný filtr s jemnou strukturou. Nejvyšší možná dopravní výška činí m. Zařízení pracuje s tlakem baru. Výrazom ponorné čerpadlo sa dnes rozumie väčšinou sústrojenstvo čerpadlo -elektromotor.


ELPUMPS VP 3Malyš je určeno pro vyčerpávání podzemní vody z vrtů nebo studní o průměru nejméně 1mm. Možnosť ponorenia tak limituje technická úroveň utesnenia elektromotora. Taktiež môžete zvoliť PowerJet Plus, ktoré má ešte o vyšší výkon. Objednací kód: BOF031g2g-.


Okrem toho nájdete v našom sortimente aj kombinované modely: ponorné čerpadlá AL-KO Twin spájajú čerpadlo na čistú vodu a čerpadlo na znečistenú vodu v jedinom zariadení. Rovnako dve úlohy plnia naše kompaktné ponorné tlakové čerpadlá, pretože dosahujú vysoký tlak a veľké prepravované množstvo. Nekorodujúce materiály ako ušľachtilá oceľ a bezúdržbové súčasti garantujú bezproblémovú prevádzku čerpadla.


Jedinečný štvorvrstvový. Automatická ponorná čerpadla s integrovanou elektronikou jsou určena pro pohodlné čerpání vody pro nejrůznější aplikace. Ponorné automatické vodárny. S antikorovým krytom, distančnou nohou ako pomôckou pre inštaláciu a hlavným vypínačom. Výběr ponorného čerpadla podle Vámi požadovaného průtoku a tlaku v rozvodu vody – podle provozního bodu.


Ponorné čerpadlo tlakové

Profesionální postup zaručující 1 úspěšnost. Samonasávacie čerpadlá na vodu. Ručné čerpadlá a ručné pumpy. Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny.


Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail. Nasaje a vyčerpá až do samého dna. Tlakové čerpadlo (86) Vibračné - membránové čerpadlo (1).


Výrobca: Omnigena 185.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.