čtvrtek 18. července 2019

Koupelnové topné žebříky

Topné žebříky a koupelnové radiátory. Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Jsou příjemnými pomocníky při sušení a nahřívání ručníků, zpříjemňují teplotu ve svém okolí a ucelují design koupelny.


Vybírat můžete ze stovek modelů. Nejprodávanější držíme skladem.

U nás naleznete žebříky cenově dostupné i luxusní. Klasické hranaté tvary, oblé i designové. Využijte jedinečné nabídky ještě dnes! Elektrické topné žebříky , Topkoupelny. Ideální elektrický topný žebřík do Vaší koupelny!


Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny. Specializujeme se na žebříky Sapho, P.

Koupelnové radiátory, tzv. H, Isan, Kermi a Korado. Pro náročné uživatele je zde připraveno široké spektrum barevného provedení a tvarů. Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva.


Výhodou tohoto typu radiátoru jsou minimální nároky na obsluhu. Různé povrchové úpravy a barevná provedení v kombinaci s vhodnými designovými doplňky a ventily udělají z každého koupelnového radiátoru funkční a. Dvoustupňová ochrana proti přehřátí. Funkce proti zamrznutí tekutiny.


Nízká spotřeba energie během provozu díky p. Můžete si vybrat jaký výkon potřebujete. Vyhřátá koupelna je v chladných večerech oázou klidu a relaxace. Bílé koupelnové radiátory budou vždy podtrhovat čistotu Vaší koupelny. Stále větší zájem na trhu vytápění i vybavení koupelen je o nerezové koupelnové radiátory. Nerezové koupelnové radiátory budou vždy výrazným prvkem Vaší koupelny.


Pro vyznavače lesklých předmětů a odlesků světla zde máme kategorii chromované koupelnové radiátory.

Nabízím rovné i oblé koupelnové topné žebříky více velikostí. Barva: bílá Šířka od 4do 9mm. Technický nákres Architektonický prvek nejen do koupelny. Právě díky možnosti vyhřátí koupelny jsou topné žebříky přímo ideální do domácností s malými dětmi, nebo naopak seniory. Další velikosti a výkony Vám rádi nabídneme dle Vaší poptávky.


Použít je lze také v novostavbách, například v úsporných domech, kde není třeba řešit topení, ale občas je nutné si v koupelně přitopit. Při výběru elektrického žebříku hraje důležitou roli především velikost a dispozice vaší koupelny. Podle těchto kritérií zvolte tvar a výkonnost topení. Na žebříčku oblíbených doplňků v koupelně jsou topné žebříky hodně vysoko. Ten pocit, když vejdete do vyhřáté koupelny a ještě se po sprše zabalíte do hřejivé osušky, je téměř nepřekonatelný.


Nabízíme vám elektrické žebříky oblé, rovné, chrom. I přes drobné problémy v dopravě zboží z Německa funguje eshop dál. Jen některé objednávky se mohou o pár dní opozdit.


Děkujeme za pochopení. Tyto elektrické koupelnové radiátory jsou dostupné v několika velikostech a různých výkonech. Na výběr je také elektrický topný žebřík v rovném nebo prohnutém provedení,a to bez nebo s termostatem. Firma Sapho nabízí kompletní nabídku kombinovaných i elektrických topných žebříků.


Z obsáhlého sortimentu si můžete vybírat krásné designové, retro i klasické koupelnové radiátory do vaší koupelny. Vytápět s nimi koupelny z ekonomického hlediska nedoporučujeme. Na vytápění koupelen doporučujeme zvolit jeden z panelů AeroFlow.


Především v koupelně oceníte odolnou chromovou povrchovou úpravu nebo nerezové koupelnové žebříky ze série MELODY INOX, které dokonale korespondují s ostatními prvky koupelen, jako jsou koupelnové baterie, designové termostatické sady a doplňky na sušení jako háčky či police. Vybrat si můžete dle typu zapojení - buď koupelnový radiátor s klasickým rozvodem, nebo se vám hodí spíše do koupelny elektrický radiátor? Firma Topení severní Čechy dodává celou šká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.