čtvrtek 18. července 2019

Koupelna kachličky

V eshopu je keramická dlažba Rako. Také nabízíme obklady Rako do kuchyně, koupelnové a kuchyňské obklady, dlaždice, kachličky a obklady do koupelny. Na prodejně ve Velkém Poříčí pro vás máme.


Keramické obklady a dlažba patří ke koupelně jako hrnec k pokličce. Ale nemusí to tak být. Kachličky mohou nahradit třeba voděodolné nátěry, cementová stěrka, nebo dokonce vinylové voděodolné tapety.


Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. Vše za příznivé ceny. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými kachličkami.


Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny, podívejte se na nabídku FAVI. Máme také oblíbené mozaiky nebo kamenné obklady. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete!


Největší galerie koupelen v ČR. RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se. Litý mramor je nadčasový materiál vysoké kvality a odolnosti. Nehrozí mu poškození chemií v kosmetických a hygienických prostředcích.


Koupelna kachličky

Povrch vyniká dobrou tepelnou vodivostí a po následném vypuštění teplé vody zůstává vana dlouho vyhřátá. Přinášíme vám aktuální trendy a novinky v koupelnách. Koupelna je místem pro relaxaci. Inspirujte se našimi fotografiemi nových i rekonstruovaných koupelen. Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující dřevo, mozaiky, venkovní dlažby na terče a kompletní nabídku zařízení a služeb pro koupelny a interiéry.


Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Pokud vybíráte dlažbu exteriérovou, musí být především mrazuvzdorná. Důležitý je rovněž povrch dlažby, který může být plastický nebo hladký. Krok za krokem se seznámíte s pracovním postupem při obkládání koupelny – od nanesení penetrace, přes aplikaci hydroizolace, lepení obkladů i dlažby až po spárování, vyplnění. Je elegantní a funkční zároveň.


Koupelna kachličky

Kompletní nabídka keramických obkladů pro koupelny, kuchyně, podlahy, bazény a venkovní použití. Milí zákazníci, z důvodu usnesení vlády ČR ze dne 14. Obklady, dlažby za trvale nejnižší ceny. Vzorky k vidění v našem Showroomu v Praze.


Chystáte se renovovat koupelnu? Podívejte se, jaké produkty značky PCI použít a jak krok za krokem postupovat. Různé formáty, barevné odstíny, povrchy, mozaiky i dekorace. Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků.


Koupelna kachličky

U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky. Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci. A to i tehdy, když jim ostatní zařízení dobře slouží a je jako nové.


Zde je tip, jak koupelnu vylepšit za jeden den a necelých dvacet tisíc korun! Zajímavé je, že pokud se něčím obklopujete od bezprostředního dětství a rostete s tím, tak jako my s hnědě-hnědou koupelnou, nepřijde Vám na mysl že je vlastně ta koupelna stará, tmavá a ošklivá. To mi také došlo až když jsem do svého rodného domu začala jezdit jen jako návštěva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.