pátek 19. července 2019

Průtokový ohřívač vody tlakový

Průtokový ohřívač vody tlakový

Je určen výhradně pro beztlakové vodovodní baterie. Minimální tlak v potrubí pro správnou funkčnost je MPa a maximální tlak MPa. Hmotností s Kg se řadí mezi další běžné průtokové ohřívače. Použití: Jakákoliv umyvadla s tlakovými armaturami, např.


Průtokový ohřívač vody tlakový

Hydraulické spínání ohřevu a vysoce efektivní. Průtokový ohřívač vody, tlakový , instalace svislá, vertikální. Teplota ohřevu až 60°C. Malý průtokový ohřívač vody pro tlakovou instalaci určený pro jedno odběrné místo.


Moderní design a příslušenství pro okamžitou instalaci, dělají z tohoto ohřívače jeden z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších typů. V tomto modelu jsou spojeny dlouholeté. Zapnutí ohřevu probíhá automaticky hydraulickým spínačem, při průtoku vody.


Je ideální na mytí rukou, mytí se, holení se. Kdekoliv, kde není zavedena teplá voda. Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody.


Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. Nepotřebujete žádný pojistný ventil. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


Tlakové průtokové ohřívače často můžete využít pro zásobování většího počtu odběrných míst. Navíc k nim můžete připojit jakýkoliv typ baterie. Je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrovými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních.


Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst. Tento průtokový ohřívač je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrnými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních. DZ Dražice HA-DR T 1(kW) Bojler, průtokový ohřívač vody, tlakový , elektrický, svislý.


Průtokový ohřívač vody tlakový

Kompaktní tlakový průtokový ohřívač vody Dražice HA-DR T 1(kW) vhodný pro jedno odběrné místo. Tlakový obřívač vody Mora na litrů vody použitelný pro dvě a více odběrných míst. IHNED k odeslání, u Vás již 12. Dostupnost na výdejnách. Zobrazit Detail produktu.


Ohřívač vody Mora EOM PKT. Tlakový ohřívač vody je ideální náhradou za centrální systém ohřevu vody. Jeho nespornou výhodou je skutečnost, že na rozdíl od centrálních systémů vodu ohřívá pouze při průtoku teplé vody. Tlakové ohřívače vody začínají na výkonech zhruba kW, ale můžete si objednat daleko výkonnější modely.


Malá velikost ohřívače, snadná instalace, jednoduché ovládání s možností skrýt ohřívač například ve skříňce pod dřezem či umyvadlem. Elektrické topné těleso je součástí. Lze použít jako tlakový , např. Skladem Značka: A-interiéry.


Lázeňská kamna nerezová tlaková, ČR. Při zapnutí boileru v době snížené sazby se spotřebovaná částka ještě dost podstatně sníží. Spínání 18kW v běžné instalaci se docela obávám zvlášť, když je ohřívačů více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.