pondělí 20. srpna 2018

Dávkovací ventil

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Support a Healthy Digestive System with Our All-Natural Fiber Supplements. Premium Blend of Chia, Flaxsee Psyllium, and Aloe. Pure for Men is the all-natural cleanliness supplement that keeps you clean when it.


Ruční dávkovací ventil.

Navrženy pro usnadnění obtížného nanášení montážních tekutin. Tyto spolehlivé, lehké ventily. Komorové dávkovací ventily se používají při bodovém nanášení médií s nízkou až vysokou viskozitou.


Ve srovnání s jehlovými dávkovacími ventily mají širší záběr co se týče velikosti dávky. Díky inovativní konstrukci s vestavěným mechanismem zpětného vsání tyto ventily předcházejí odkapávání materiálu mezi dávkami a zajišťují tak vysoce stabilní. DÁVKOVACÍ ZAŘÍZENÍ, VENTILY.


TECHCON SYSTEMS TS2Digital Fluid Dispenser.

The TS2Series dispenses low, medium and high-viscosity fluids accurately and consistently. Tescoma dávkovací ventil , včetně těsnění. Láhev na šlehačku DELÍCIA 0. Dávkovací ventil pro: - Láhev na šlehačku DELÍCIA 0. PVR-G - dávkovací ventil s přírubou. PVR-manual dávkovací ventil s T-přírubou, ruční.


Dávka není závislá na tlaku a času. Unikátní konstrukce ventilu umožňuje velmi snadnou kontrolu, zda k provedení dávky došlo, a to za pomoci. Hodí se pro dávkovací čerpadla konstrukčních řad Sigma, Meta a Makro TZ-HK.


PTFE, vstupní tlak cca bar. Těleso a ventilová pružina z nerezové oceli č. Bezkontaktní patentovaný dávkovací ventil SOMA je výsledkem dlouholetých zkušeností v oblasti dávkovací techniky. Tento ventil se používá všude tam, kde je nutné nanést mazivo objemovým bezkontaktním způsobem.


Mazivo je přiváděno do ventilu pod statickým tlakem max. Many translated example sentences containing dávkovací ventil – English-Czech dictionary and search engine for English translations. Mini - membránové ventily.

HF Pístové ventily vysokoprůtokové. HPA-NV Vysokotlaké ventily. HF Membránové ventily vysokoprůto. Aseptický dávkovací ventil řady 754V firmy Nordson EFD poskytuje hladký průtok tekutiny a je bez jakýchkoliv oblastí, které mohou zachycovat vzduch. Smáčené součásti vyhovující předpisům FDA činí z těchto ventilů vhodná zařízení pro postupy montáže zdravotnických zařízení pro čisticí stanice (CIP) a pro sterilizační stanice (SIP).


Nerezový dávkovací ventil , ruční. Ventil nejvyšší kvality, vyrobený v USA. Uvnitř ventilu nejsou závity ani mrtvé body. Při použití redukce ventil pasuje do všech stáčecí nádoby dostupných na trhu.


Ke vstupu ventilu lze připojit tlakový hrnec, pro snadné dávkování větších objemů. Na výstup výdejního ventilu lze připojit libovolné dávkovací jehly s kuželovitým konektorem z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.