pondělí 20. srpna 2018

Čerpadlo ups 25 60

Sizing and selection tools, quick dimensioning, pump replacement tools, CAD drawings, pump curves and other relevant data. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. KATEGORIE ZÁLOŽNÍ ZDROJE ASTIP. Autor: Miroslav Datu25.


UPS -nejprodávanější oběhové čerpadlo. Oběhová čerpadla UPS se vyznačují nejen vysokou kvalitou a spolehlivostí, ale i energetickou úsporností. Liquid temperature during operation: °C. ALPHA2L ALPHA2L je cenově dostupné a přesto vysoce účinné oběhové čerpadlo. ALPHA2L nahrazuje naše standardní tříotáčkové čerpadlo UPS a je určeno pro aplikace vytápění nebo klimatizace v rodinných domech a jiných menších soustavách.


Tu sa nachádzate: Heureka. Hodnotenie produktu:. Teleso čerpadla je z bronzu. Našli sme tiež odkazov na podobné produkty v ďalších obchodoch. It offers both fixed speed and proportional pressure settings.


Čerpadlo ups 25 60

It is used primarily for one and two-pipe heating systems. Free delivery for many products! Power input in speed 2: 1W. Uttagen effekt på hastighet 2: 1W.


The pump is of the canned rotor type, i. Deze zeer energiezuinige pomp voldoet aan alle. Cette pompe très économ. Jeho zástavbová délka je 1mm popřípadě i 1mm. Jedná se o třírychlostní čerpadlo.


ALPHAL je díky svému kompaktnímu designu, snadné instalaci a široké škále typů vhodná pro většinu otopných soustav, kde je třeba osadit oběhové čerpadlo nebo vyměnit starší energeticky neúsporné čerpadlo za nové. Ložiska jsou mazána čerpanou kapalinou. GRUNDFOS Elektronické oběhové ALPHA1L -. Charakteristické prvky. Oběhové čerpadlo OMIS určené pro Solární systémy a otopné systémy. Predvoliteľné stupne otáčok na prispôsobenie výkonu.


Vážení zákazníci, usilovne pracujeme na vybavenie Vašich objednávok. Nabízím oběhové čerpadlo Grundfos UPS. Původní motor označený - N 1byl z důvodu poškození nahrazen novým úsporným motorem s elektronickým třístupňovým řízením s výkonem 7-W. Máte nějaký dotaz na toto zboží?


Neváhejte a zeptejte se nás. Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách. Online prodej Čerpadla oběhová - Topenářství a vše k Vodo-Topo.


Jsou oběhová čerpadla s volitelnými otáčkami ve stupních, určená zejména pro otopné systémy s konstantním průtokem. Profesionál - dodavatel. Více informací a kontakt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.