středa 4. října 2017

Elektrická pinzeta

Epilační strojek - elektrická pinzeta Tweeze - Specifikace Velmi vhodný nejenom na cesty, ale i pro domácí použití. Vhodné na epilaci obličeje, podpaží, linie do bikin a další Napájení na AAA baterie (nejsou součástí dodávky) Tento výrobek je „bezbolestná“ pinzeta , která snadno odstraňuje nežádoucí chloupky. Je vhodná pro všechny typy pleti, pro muže i ženy. Ideální pro horní rty, bradu, tváře, podpaží, třísla. Na elektronickou pinzetu poskytujeme záruku v délce měsíců.


Elektrická pinzeta

Bude vám dobře a dlouho sloužit i při častém a intenzivním používání. Nerezová pinzeta s leštěným povrchemVyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli odolné vůči koroziTvarově stabilní a především pohodlná na použitíLze dlouhodobě používat ve vlhkém prostředíDlouh. Elektrická pinzeta na kliešťov.


S touto elektrickou pinzetou kliešťa jednoducho uchopíte, opatrne vytiahnete a následne usmrtíte elektrickým výbojom. Ponáhľajte sa, do konca akcie len: 01:00:00. S dnešnou extra zľavou na váš nákup PRÁVE TERAZ LEN € 1€ € Ušetríte z ceny.


Odstraňovanie chĺpkov bežnou kovovou pinzetou je nepohodlné, zdĺhavé a bolestivé. S elektronickou pinzetou je epilácia jednoduchá, rýchla a takmer bezbolestná. Kozmetické prístroje a zariadenia pre by dnes už nemali chýbať v žiadnom modernom kozmetickom salóne. Nedovoľte kliešťom, aby vám skomplikovali život! Rozšírte ponuku služieb vášho kozmetického salónu a pomocou kozmetických prístrojov budete môcť škrášľovacie procedúry vykonávať kvalitne a efektívne.


Epilačná pinzeta DINO Plus najprv zahreje vlasový folikul na potrebnú teplotu, čo spôsobí jeho poškodenie a následne chĺpok odstránite rovnakým spôsobom, ako pri používaní pinzety. Chĺpky v epilovanej oblasti sa postupne stanú svetlými, estetický nezávadnými a ich počet sa výrazne zredukuje. Depilačná pružina na odstránenie chĺpkov na tvári. Po opakovanom používaní dochádza k trvalejšej depilácii a oslabeniu chĺpkov, nakoľko chĺpky sú odstraňované aj s korienkami.


Elektrická pinzeta

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Titania, PFEILRING SOLINGEN a dalších. Pinzety na obočí skladem. Kategória Zdravie a krása ponúka sortiment starostlivosti o telo, vlasy, nechty, pomôcky na zotaveie po zraneniach, atď.


Pre Váš spokojný život používajte výrobky Zdravie a krása. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Popis: Stav nepoužitý, záruka 2. Maminky, možná se tomuto dotazu někdo zasměje, ale já už jsem neskutečně vytočená, ztratila jsem pinzetu, kterou jsem měla roky a stále trhala, byla špičková, od té doby jsem koupila asi 6× pinzet (cenově různé) a buď netrhala vůbec, nebo přestala trhat za měsíc, dva. Philips Lumea Prestige je zároveň nejúčinnější.


Braun Face 8epilátor na obličej. Epilujte se s absolutní přesností tam kde potřebujete Chcete odstranit chloupky z brady, horního rtu a čela, nebo potřebujete vytvaro. EUR : Ďalšie tipy: 6-die. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pinzeta.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. A Tweeze najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.