úterý 10. března 2020

Sedačka do vany

Sedačka do vany závěsná s opěrkou a výřezem BE 06W. Na vanu se upevňuje pomocí nastavitelných postranních ramen. Dostupnost: Skladem – ihned k expedici. Sedačky do vany slouží k usnadnění provádění osobní hygieny osobám se sníženou pohyblivostí.


Sedačka do vany

Nastavitelná šířka, nosnost 1kg. Lze vybírat ze sedaček určených na horní okraj vany , závěsných sedaček či sedaček určených pro umístění na dno vany. Závěsná sedačka do vany k upevnění na okraj vany. Lze pohodlně umístit na každou standardní vanu.


Osobní hygienu je proto možné pomocí desky na vanu provádět i vsedě. Styl moderní Řadit Filtrovat. Paige Spiranac Recommended for you. Stoličku do vane viete otáčať o 360°, čím sa zvyšuje komfort a bezpečnosť pri jej používaní. Je ideálnym riešením pre seniorov a ľudí, ktorí nedokážu dlho, a. Pro bezpečné a pohodlné provádění osobní hygieny dodáváme stoličky do sprchy, sedačky na vany , křesla do sprchy a sprchové pojízdné vozíky.


Sedačka do vany

Do naší nabídky vybíráme sedačky vyrobené z kvalitních materiálů. Kromě domácí péče jsou vhodné i pro zdravotnická zařízení nebo domovy pro seniory. Vybrané modely navíc můžete používat také jako toaletní křesla. Stupínek - sedačka do vany. Sedátko je vyrobeno z. Usnadňuje totiž nejen samotné koupání, ale i zvedání a výstup z vany.


Sedačku tvoří bytelná chromová konstrukce a sedátko s protiskluzovou úpravou. Rozteč podpěr (horní vnitřní rozměr vany ): v rozmezí min. Proto se před výběrem sedačky do vany doporučuje nejdříve změřit její vnitřní i vnější šířku a porovnat ji s. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy 5Kč s DPH.


Sedačka do vany

Závesná sedačka do vane na upevnenie na okraj vane. Možno pohodlne umiestniť na každú štandardnú vaňu. Stane se Vaším nepostradatelným pomocníkem při koupeli.


Sedacia plocha s protišmykovou p. Konstrukce z chromovaných trubek, na všechny typy van se šírkou -cm. Kč (5 €) nejnovější produkty. Respirátor KN9 FFP respirační rouška sterilní, 20ks.


Sedačka do vany

Maximální nosnost sedátka je 1kg. Pomůcky do koupelny jsou určeny pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. SEDAČKA DO VANY ROZPĚRNÁ. Svou konstrukcí usnadňují pacientům běžné úkony osobní hygieny, eliminují možné riziko při těchto úkonech, usnadňují manipulaci s pacientem a zvyšují jeho soběstačnost. Robustní provedení a kovová konstrukce jsou zárukou dlouhého a bezpečného používání.


Prodám dětskou cyklosedačku zn. Otočná sedačka do vany závěsná bez výřezu. Své využití nachází zejména tam, kde pacient vzhledem ke svému zdravotnímu stavu není schopen bez pomoci použít standardní vanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.