středa 11. března 2020

Sedačka do sprchy sklopná

Novaservis s opěrnou nohou. Informace k produktu:Šířka výrobku: 4mmHloubka výrobku: 4mmNosnost: 110mmBarva: bílá, nerez Záruka roky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. VYUŽIJTE DOPRAVU ZDARMA! Konstrukce z hliníku.


Sedací plocha dokonalého tvaru, 310x230.

Svou konstrukcí usnadňují pacientům běžné úkony osobní hygieny, eliminují možné riziko při těchto úk. Nástenná sklopná sedačka do sprchy je určená pre pacientov, ktorí nie sú schopní stáť počas celej doby sprchovania. Duralový sklápěcí rám, pojistka sklápění, podpůrné nohy, nastavitelná výška, plastové sedátko s madly.


Táto reklama je už zastarané, pretože bol publikovaný pred dňami. Sklopná sedačka do sprchy. Sedátko do sprchového koutu je praktická pomůcka do každé sprchy.


Tato sprchová sedátka jednoduše sklopíte a máte tak stále dostatek prostoru ve vašem sprchovém koutu. Sedátka do sprchy mají vysokou nosnost, v naší nabídce je dokonce sprchové sedátko s nosností 1kg. Pro úsporu prostoru v kombinovaném provozu jsou ideální sedačky sklopné, ideálně s podpůrnou nohou.

Sprchovacie stoličky a sedačky do kúpelne sú ideálne podporné pomôcky pri osobnej hygiene pacientov, ktorým nevládnosť, choroba či postihnutie neumožňuje dlho stáť, alebo potrebujú k hygiene doprovod. Vyberte si z našej ponuky stoličky do sprchy , sedačky do vane pre seniorov, lavice na sprchovanie a ďalšie zdravotné pomôcky do kúpelne. Kč Detail Přidat k porovnání. Své využití nachází zejména tam, kde pacient vzhledem ke svému zdravotnímu stavu není schopen bez pomoci použít standardní sprchu.


Související produkty. Skladem Detail SEDAČKA DO SPRCHY S. SANIT sedátko do sprchy sklopné OVAL biele. K uchycení šrouby ke stěně.


Nástěnná sklopná sedačka do sprchy je určena pro pacienty, kteří nejsou schopni stát po celou dobu sprchování. Pro přípa že není třeba je použít, se sklopí ke zdi. Výšku sedačky si určí uživatel a nedá se již měnit. Mohou mít zádovou opěrku i loketní opěrky. Kč (16 €) nejnovější produkty.


Sedačky se liší zpracováním. Respirátor KN9 FFP respirační rouška sterilní, 20ks. Universum sedačka do sprchy závěsná, sklopná 4x 3mm, nerez.


Popdpůrné teleskopicky nastvitelné nohy. Krásně tvarované a přirozeně atraktivní sedátko umožňuje mladší i starší generaci maximálně pohodlné a bezpečné sprchování. Kvôli zvýšeniu bezpečnosti sú.

Doprava zdarma- Do dn ů. Jednoduché kulaté stoličky i židličky s opěrkou či bez zvyšují samostatnost uživatele a snižují riziko pádu v koupelně při sprchování. Samozřejmostí je protiskluzová povrchová úprava stoliček, možnost nastavení optimální výšky sedáku nebo gumové koncovky noh zamezující klouzání po. Pro čištění je možné sedací plochu s hygienickým otvorem odebrat směrem nahoru.


Upevní se na stěnu, sklopné sedátko ušetří místo ve sprše. Jednoduché okrúhle stoličky aj stoličky s opierkou či bez zvyšujú samostatnosť používateľa a znižujú riziko pádu v kúpeľni pri sprchovaní. Stoličky do sprchy výrazne uľahčujú každodennú hygienu.


Samozrejmosťou je protišmyková povrchová úprava stoličiek, možnosť nastavenia optimálnej výšky sedadla alebo gumové koncovky nôh zamedzujúce kĺzaniu po mokrom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.