úterý 3. prosince 2019

Protihltací miska

Také máte doma psa, který do sebe jídlo hází a pomalu ho ani nekouše? Někteří psi mají takový apetit a radost z plné misky, že její obsah chtějí mít v bříšku co nejdříve. Takový způsob stravování je ale nezdravý.


Protihltací miska

Proto jsou tu protihltací misky, které ho dokáží zpomalit až na minut. Misky mají zákruty nebo bodce, kvůli kterým musí pejsek krmivo. Protihltací miska Green The Company - Duration: 0:40.


Bornelo Váš šťastný pes 6views. This video is unavailable. PROTIHLTACÍ MISKY PROTIHLTACÍ MISKY pro psy. Upřesnit parametry Cena: Kč. Miska bludiště proti hltání Dog Maze Mini šedá BUSTER.


Kč 31Kč bez DPH 37Kč 31Kč bez DPH NASKLADNĚNÍ DO HODIN ks. Je Váš malý pejsek stále nafouknutý, trpí těžkostí žaludku? Polykání vzduchu nezpůsobuje pouze bolení žaludku, ale zvyšuje se i pravděpodobnost torze (přetočení) žaludku. Eat Slow Large Rose - zpomalovací miska - růžová. Bojíte se, že by mohl mít pejsek z hltání zažívací potíže?


Pro Vašeho pejska je vhodná plastová protihltací miska , díky které mu bude déle trvat, než krmení z misky sní a vychutná si i jeho chuť. Nobby protihltací miska nerezová 18cm 750ml POSLEDNÍ KUSY ZA TUTO CENU. Zabraňuje psům hltat potravu.


Speciální těžká nerezová miska s protiskluzem. Objem 750ml, velikost ø 18cm. Pak pro Vás máme protihltací misky pro psy, které zabrání psovi hltat krmivo. Tím zabránite, aby pejsek měl problémy se zažíváním.


Vyrobena na požádání, inspirovaná komerčním produktem v plastu za nehoráznou cenu 8Kč. Velmi oblíbená interaktivní protihltací miska. Vyrobena z TPR materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Materiál je pevný, pružný, protiskluzový tudíž dobře drží na podlaze a neklouže.


Miska je snadná na údržbu a lehce omyvatelná. Ideální pro pejsky, kteří přijímají krmivo příliš rychle. Specifické jsou především svým hrbolatým dnem, ve kterém se jídlo zachytává a pejsek ho tak nemůže rychle zhltat. Psí miska proti hltání tedy donutí vašeho mazlíčka zpomalit a krmivo sníst v klidu. Jak velkou misku pejskovi vybrat?


Přidejte téma Otočit řazení příspěvků noemi. Máte někdo zkušenosti? Plánuji koupi, tak ať se netluču do hlavy, že mám doma další krám i ničemu. Popis: Plastová miska TRIXIE proti hltání 45l (20cm)Plastová miska TRIXIE proti hltání 45l (20cm) je doplňkový sortiment pro psy. Podrobnosti: Plastová miska TRIXIE proti hltání 45l (20cm)Plastová miska TRIXIE proti hltání 45l (20cm) je plastová miska , která zabrání tomu, aby Váš pes potravu hltal.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Buster, Karlie-Flamingo, Zolux a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.