úterý 6. srpna 2019

Tatramat eov 80

Tatramat eov 80

Charakteristika ohřívače: Úspornost a nízká energetická náročnost - mm tepelná polyuretanová izolace. Vícestupňová ochrana: bezpečnostní termostat, pojistka proti zamrznutí vody, pojistka proti přehřátí ohřívače s funkcí resetu, pojistný. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Vymieňal som starý za nový, takže produkt poznám.


Tatramat eov 80

Tatramat EOV som kupoval do 2-izbového bytu. Trošku ma sklamala preliačina na vonkajšom plášti po rozbalení z kartónu, ale keďže som ho súrne potreboval, tak nebudem tovar vracať naspäť. Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Voda je ohřívaná topným tělesem o výkonu kW.


Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, určený pro svislou instalaci. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svou kvalitou, designem vytvořeným špičkovými designéry, i svými provozními vlastnostmi. Nepřehlédněte související služby.


Přidat do oblíbených Skladem. Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH. TATRAMAT EOV Trend bojler el. Na objednávku (zistiť dostupnosť tu) predajňa Piešťany (ks) predajňa Skalica (ks) predajňa Dolný Kubín (ks) DOMOSS Ce. Zkuste podobné zboží: 1. Disponuje objemem litrů a je řízený elektrickou regulací, která má tři ECO-programy zabezpečující úsporu energie.


Vertikalūs ir horizontalūs montuojami horizontaliai, tūriniai, mažos talpos, montuojami po kriaukle. Už z názvu vyplývá, že jeho objem je l, což je poměrně nízká hodnota a hodí se hlavně do malých domácností s jedním, maximálně dvěma členy. Výrobek má ve srovnání s dalšími srovnávanými.


Získejte nejnovější novinky a speciální slevy. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Termíny a ceny doručení.


Garantujeme nejlepší cenu. Závěsný bojler se korozi brání anodovou tyčí z hořčíku, proti zamrznutí i přehřátí vody bojuje speciální pojistka. Tepelné čerpadlo pre prípravu tep. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porov. Závesná nštalácia vertikálne na stenu - nastojato Univerzálny.


Ověřený zákazník Přidáno: 14. Hodnocení produktu: 1. Funkční splňuje ocekavani rychlý ohřev vody určitě doporučuji ostatním zakaznikum. Elektrický tlakový ohrievač mm tepelná polyuretánová izolácia signalizácia ohrevu bezpečnostný termostat s funkciou resetu poistka proti zamrznutiu vody poistka proti prehriatiu ohrievača vizuálna kontrola teploty vody možnosť nastavenia optimálnej teploty ohrevu vonkajšie ovládanie prevádzkového termostatu nerezová príruba s nerezovým ohrievacím telesom univerzálny.


C na 65C: 1min Tloušťka PU izolace: mm VÝKONOVÉ PARAMETRY. Elektrické ohrievače vody produktovej rady EOV sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom vyhotoveným špičkovými dizajnérmi, i svojimi prevádzkovými vlastnosťami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.