úterý 6. srpna 2019

Přečerpávací stanice wc

Jedná se o jednoduché, funkční a zároveň cenově přijatelné řešení. Stavební práce, které by vyřešily problém nevhodné výšky zaústění kanalizace, občas nejsou dost dobře proveditelné a byly by i finančně dost nákladné. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Zajišťujeme servis čerpadel. WC , KOUPELNA ČI KUCHYŇ KDEKOLI, RYCHLE A JEDNODUŠE!


Vážení zákazníci, pro nadcházející jarní měsíce jsme pro vás připravili akční nabídku našich nejúspěšnějších výrobků, které přinášejí téměř neomezené možnosti realizace WC , koupelny či kuchyně tam, kde tyto prostory skutečně potřebujete, a to bez nutnosti respektovat umístění stávajícího. Oba typy přečerpávací stanice jsou plně automatické díky systému plovákových spínačů, které hlídají výšku hladiny. Dodáváme je jako samostatné objekty bez nutnosti obetonování i jako dvouplášťové s mezipláštěm.


Tento šikovný malý přístroj je instalován na výstupu toalety a přepravuje veškeré vody až m vysoké, nebo m široké. CE Instalace: Počet vodičů: 3xmmKapalina: Max. C Teplota kapaliny: 20°C Elektrické.


Vyrábíme přečerpávací stanice určené pro gravitační kanalizaci, tak i pro tlakovou kanalizaci. Obsahuje integrované řezací zařízení. GRUNDFOS čerpací stanice Multilift MSS. Skladem u dodavatele.


Rozměry 4x 1x 263. Eshop zaměřený na prodej čerpadel SFA Sanibroy. Grundfos installation and service 165views. Nabízíme veškerý sortiment čerpadel SFA.


Některé modely jsou vybaveny řezacím ústrojím, což umožňuje přečerpávat odpadní vodu potrubím malého průměru (mm). Centrální přečerpávací stanice pro odpadní vody s elektrickým krytím IP68. Rok od roku stoupá obliba a využití závěsných WC na úkor dříve. SFA Sanicubic WP IP- jednomotorová přečerpávací stanice.


WC , vana, sprcha, kondenzát z kotle apod. Přehled základních parametrů přečerpávací stanice SOLOLIFTWC -3. Domovní čerpací stanice splaškových vod Použití Přečerpávání odpadních vod ze samostatně stojících rodinných domů, obytných domů, rekreačních středisek max.


Silence, která zajišťuje minimální. EO a malých provozoven. Konstrukce šachty Vodotěsná šachta je vyrobena technologií rotačního natavování vcelku bez sváru. Tato kompaktní přečerpávací stanice je vhodná pro většinu sanitárních zařízení. Detekuje příchozí odpad a začne čerpat a automaticky zapojovat řezné kotouče.


Jednotka dokáže čerpat odpadní vodu až do m vodorovně a zpětný ventil umožňuje, aby byl produkt čerpán až do. Také umožňuje připojení sprchy, bidetu nebo umyvadla. Přečerpávací zařízení se často využívají při odčerpávání fekálních vod. Fekální kalová čerpadla jsou vhodná pro suterénní byty a místa, která jsou vzdálená od kanalizace. Vhodné pro čerpání splaškových odpadních vod z toalety nebo umyvadla.


Přečerpávací stanice wc

Dvoumotorová centrální přečerpávací stanice pro veškeré odpadní vody z WC , koupelny, kuchyně či prádelny. Malé přečerpávací stanice určené pro akumulaci a automatické odčerpávání odpadních vod. Jejich použití je nezbytné tam, kde odpadní voda nemůže být vypouštěna samospádem. Použití je potřebné v případech, kdy odpadní vody procházející z WC , sprchy, umyv.


From media Commons, the free media repository. Чешско-русский словарь.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.