středa 7. srpna 2019

Sprchová sedačka

Sprchová sedačka

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Svou konstrukcí eliminují možné riziko úrazu při sprchování, výrazným způsobem usnadňují manipulaci s pacientem a zvyšují jeho soběstačnost. Naleznete zde sedačky do sprchového koutu sklopné s montáží na zeď, židle pevné a pojízdné sedačky s kolečky a také polohovací sedačky. DMA sedačka do vany závěsná otočná s výřezem BEW 536. Hodnocení produktu:. SEDAČKA DO VANY ZÁVĚSNÁ BEW otočná, s opěrkou zad.


Wenko stolička do sprc. Sklopná sprchová sedačka dostupná také ve variantě s podpůrnými nohami. Bezpečná a stabilní odlehčená sedačka do sprchy s. Tato pomůcka pomáhá šetřit místo ve sprše.


Konzola je stavěná pro velmi snadné upevnění sedačky na stěnu. Rozměry sedačky je 4x 3mm. Na objednávku Běžná doba dodání dní. Sedačka do sprchy s madly. Dostupnost: Skladem – ihned k expedici.


Nastavitelná šířka, nosnost 1kg. TIM TGR KP340L: záruka: měsíců: výrobce: Timago: běžná cena: 8900. Neohodnoceno Značka: wela.


Duralový sklápěcí rám, pojistka sklápění, podpůrné nohy, nastavitelná výška, plastové sedátko s madly. Produkt má certifikát - ZDRAVOTNÍ VÝROBEK Hliník = není riziko koroze! Vy nebo Váš blízký bezpečné místo při sprchování. Sklopnou sedačku do sprchy ocení senioři, lidé po úrazu, operaci, kteří mají problém s udržením rovnováhy.


REMING ALT- Nerezové sklopné sedátko (do 200kg) ALT6. Všude, kde se židle nevejde. Zpříjemněte si chvíle ve sprchovém koutu posezením na sprchovém sedátku, které nabízí pohodlí i bezpečí p. Sprchová sedátka OVO. Sedátka do sprchových koutů Sedátka do sprchových koutů změní Váš pobyt v koupelně na dokonalý zážitek.


Sklopná sedátka do sprchový koutů Vám nebudou překážet když je nebudete potřebovat. Povrch sedátka je upraven speciální strukturovanou vrstvou, která má protiskluzovou funkc. Toaletní a sprchová křesla a sedačky, příslušenství. Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Dámská nádoba na moč s držákem.


Polyuretanový toaletní nástavec. Doporučujeme ji dle nové vyhlášky instalovat do sprchového koutu ve výšce 4mm nad podlahou v osové. Závěsná sklopná sprchová sedačka Universum patří do příslušenství pro koupelnu bez bariér.


Na stěně kolmé k sedátku ve vzdálenosti maximálně 7mm od rohu sprchového koutu umístit ruční sprchu s pákovým. Kč s rychlým doručením. Je sklopná na zeď, tudíž nezabírá místo a má příjemný povrch s mírným obrysem pro zvýšení stability.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.