středa 7. srpna 2019

Programovatelná termostatická hlavice

Programovatelná termostatická hlavice Honeywell HR Energy, 8-°C. Termostatická hlavice TRV Cla. Vybraná termostatická hlavice má v sobě vestavěné čidlo s kapalinou pro snímání aktuální teploty.


Lze ji nainstalovat vodorovně i svisle. Vyrábí se v bílé barvě, tudíž bude ladit s topením.

Design je moderní, velice líbivý a zároveň ne příliš výrazný. Největším záporem výrobku je použitý materiál. Připojení závit M30xna Heimeier, Honeywell nebo s redukcí na DANFOSS RA, RAV, RAVL.


Regulace PI (proporciálně-integrační). Napájení 2xV (LRAA AM3). Podíváme se, co obsahuje balení, ukážeme si postup inst. Komfortní a úsporná teplota.

Ochrana proti zamrznutí. Hlavici našroubujete na stávající termostatický ventil (závit Mx 5) a servopohon bude regulovat ventilem dle vašich naprogramovaných požadavků. O rychlé vytápění se stará tepelné turbo, které lze zapnout stiskem tlačítka. Díky této hlavici ušetříte náklady na vytápění bez ztráty tepelné pohody. Teplotu můžete nastavovat jednotlivě nebo hromadně až po programů za den, samozřejmě je ale možná i okamžitá změna teploty natočením otočného regulátoru.


PROGRAMOVATELNÁ TERMOSTATICKÁ HLAVICE. Montáž hlavice a její. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Bílá termostatická hlavice je vybavena funkcí rozpoznání otevřeného okna a také automatickou ochranou proti mrazu. Velmi praktická je rovněž dětská pojistka, která předchází nechtěné. Hlavice pro radiátory) Hodnocení produktu: (recenzí).


Honeywell TheraPro HR- programovatelná termostatická hlavice – vybalení, nastavení, instalace V tomto videu můžete zhlédnout takovou menší uživatelskou videorecenzi programovatelné. Hlavici snadno a bez použití nářadí našroubujete na stávající ventil topného tělesa bez nutnosti vypouštění topného systému a ta ihned připravena k použití. Hlavici lze na topení jednoduše namontovat prostřednictvím rychlouzávěru bez jakéhokoliv kontaktu s vodou v topení.


Ovládá se pomocí přehledného.

Používání hlavice může přinést úsporu až nákladů na topení. Získáte tak chytré radiátorové vytápění, kdy se bude topit jen ve vhodných, potřebných chvílích. Displej lze otáčet o 1stupňů, takže na něj. Cieleným vykurovaním, teda len vtedy keď je potreba, môžete dosiahnuť zníženie nákladov o až.


Tato termostatická hlavice s časovačem slouží k regulaci teploty v místnosti. Možnost rozšíření o dálkové ovládání. V článku je popsáno využití programovatelných termostatických hlavic , které výrazně přispívají k možnostem regulace vytápění. Danfoss Living Connect - bezdrátová programovatelná hlavice. Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst!


Poté, co jste vložili nebo vyměnili baterie, na krátkou. Scháníš termostatickou hlavici na radiátory a nevíš jakou vybrat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.