pátek 1. února 2019

Rohový dřez granitový

Granitový rohový dřez s vaničkou a odkapávačem. Barva: beige - béžová Provedení: beige, black Materiál Algranit s podílem kameniva Tepelná odolnost 180°C,. Dřez Catania je zajímavý a elegantní rohový model, který se perfektně hodí do rohu kuchyně, umožní vám ušetřit místo na desce. Rozsáhlá hlavní komora je velice hluboká, zaručuje pohodlné mytí zatímco další komora umožňuje oplachování a třídění.


Rohový dřez granitový

Jednokomorový dřez s vaničkou a praktickým odkapávačem umožňuje dokonale rozvinout volné místo na pracovní desce. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem.


Dřez v kompaktním rozměru 780x4mm, vyrobený z kvalitního granitu s prostornou vanou 400x4mm o hloubce 1mm. K dispozici v šesti nejžádanějších barvách a výhodných setech s vodovodními bateriemi. Dostupné v 6i barvách. Reviewed out of (2) 4. Sinks granitový dřez LINEA 7N Metalblack. Hloubka vany dřezu je 1mm.


Rohový dřez granitový

Dřez je určen pro horní montáž buď do minimálně 6mm široké škříňky nebo do rohové skříňky 9x 9mm. Oddělená vanička kompaktních rozměrů vám poslouží například pro umývání ovoce a zeleniny, zatímco na odkap odložíte zrovna umyté nádobí. Přebytečná voda odteče do dřezu, a tak linka stále suchá a čistá. Dřez je možné za příplatek dodat i ve variantě pro spodní nebo integrovanou montáž.


Pokud se pro rohový dřez rozhodnete, při jeho výběru se budete muset odrazit od velikosti kuchyňské pracovní desky a rozměrů spodní skříňky, do které bude zapuštěn. Velkou roli hraje i tvar skříňky, která bude. Typ dřezu rohový dřez. Spodní skříňka od 7mm. Velikost sifonu 1“.


Produkt zahrnuje sifon, montážní kování. Montáž horní, spodní. Zobraziť všetky drezy. Prispôsobte si drez Vašim potrebám. Lavello drezy sú výnimočné v každom svojom detaile!


Kuchyňské rohové dřezy. Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá. Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý.


Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí. Rozměr dřezu je 7x 5mm, rozměr vany dřezu je 4x 4x 1mm. Nejprodávanějším setem je kuchyňský dřez BRAVO 850.


Dodací lhůta: nedostupné. Rohový dřez BRENOR MONACO 1446. Povrch je odolný proti poškrábání a vysokým teplotám, čistit ho můžete běžnými čistícími prostředky. Dřez granitový Alveus NIAGARA béžová.


Niagara patří mezi stálou nabídku dřezů výrobce Alveus. Zdokonalený výrobní mechanismus společně s inovačními prvky zajišťuje dlouhou životnost dřezu, jeho snadnou údržbu a. Vhodný pro montáž do skříňky o šířce cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.