pátek 1. února 2019

Kulový kohout s pohonem

Kulový kohout s pohonem

Kulový kohout s pohonem. Kohout kulový zahradní. Zahradní kohout v provedení s pákou je vyroben z vysoce kvalitní poniklované mosazi s vnějším závitem podle evropských standardů ISO 2a používá se jako uzavírací armatura v rozvodech teplé a studené vody zejména v zahradnictví s maximálním provozním tlakem bar a maximální provozní teplotou 1°C.


Kulový kohout s pohonem

Přímý kohout s pneupohonem 282. Dvoučinné provedení s pohonem DA1vyrobené z nerezové oceli 1. Konstruované na tlak barů a teplotu až 180°C. Pro bezporuchový a dlouhodobý provoz je doporučeno před regulační kulové kohouty předřadit vždy filtr k zachycení případných nečistot, které by uzavírací mechanismus kohoutu mohly poškodit. Skládá z kulového uzávěru mechanicky spojeného se servomotorem.


To umožňuje snadnou oddělenou instalaci vodní části kulového ventilu a až následné. PNEUMATICKÝM otocným pohonem , PN (1různé výrobky) - Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. DN - 6 PN25-PNS.


Vlastnosti a použití: Charakteristika Mosazný kulový kohout je robustní konstrukce a hodí se pro snadnou montáž pneumatického nebo elektrického pohonu. Je určen pro studenou nebo horkou vodu, tlakový vzduch, oleje, uhlovodíky a nekorozívní media. Gewindeanschluss napetí. Tento pneumatické ovládaný kulový ventil je vysoká kvalita na off kulový ventil s pneumatickým pohonem. Pneumatický ovládaný kulový ventil má charakter velké cirkulační kapacita,kompaktní konstrukce,dobrý těsnící výkon a dlouhá životnost,a to je ekonomický, praktické a snadno se udržuje.


Zavírání proti provoznímu tlaku je možné s pohonem AKM 10 115( S ) nebo s pohonem ventilu vybaveným vratnou pružinou AKF 11 113( S ), zavírání s provozním tlakem není dovoleno. Sortiment značky Georg Fischer zahrnuje řadu spolehlivých kulových kohoutů s dlouhou životností a odolností při vysokém tlaku. Nabízíme kulové kohouty s ručním, elektrickým i pneumatickým pohonem. Plastový kohout je univerzálním a efektivním řešením. Superfilter – kulový kohout s vestaveným filtrem (5mikronů) - Velký průtok - Nízké tlakové ztráty - Odpadá zbytečná instalace dvou kulových kohoutů - Úspo.


Vysoce kvalitní kulový kohout s vnitřními G závity a šroubením, vyrobený s pochromované mosazi. Jeho předností je vysoká pevnost, spolehlivost a plnoprůtok. Použití v rozvodech vody, topení či stlačeného vzduchu. Pokud má koule otvor menší, než je průměr připojovacího potrubí, pak tento kohout nazýváme kulový kohout s redukovaným průtokem. Tyto kohouty jsou v naší nabídce levnější, ale dochází u nich k tlakové ztrátě a zvyšuje se rychlost proudění.


Nabídka kulových kohoutů různých druhů a velikostí. Ovládání je řešeno pomocí páky. V naší nabídce najdete špičkové kulové kohouty s ověřenou kvalitou pro montáž všude tam, kde očekáváte dlouhou trvanlivost a funkčnost kulového kohoutu. Pro aplikace v automatizovaných provozech dodáváme kulové kohouty s elektrickým nebo pneumatickým pohonem.


KULOVÝ KOHOUT PN16-PNTOPAZ. Odvodnění potrubí se provádí pomocí odvodňovacího ventilu. LLP07- kulový kohout s filtrem. KHB- kulový kohout s pneumatickým pohonem. CJZQ- vysokotlaký kulový ventil.


Specifikace: Hydraulické kulové kohouty 2-cestné se nejčastěji používají při rozvodu hydraulické kapaliny jako uzavírací armatura. Materiál kulového kohoutu je ocel, materiál koule je poniklovaná ocel. Poznámka: kohout s certifikátem pro pitnou vodu Dodavatelé: VALVE.


Kulový kohout s pohonem

Všechny informace o produktu armatura MIVALT MPA100-T50NO kulový kohout s pohonem 230V bez proudu otevřený, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze MIVALT MPA100-T50NO kulový kohout s pohonem 230V bez proudu otevřený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.