pátek 11. ledna 2019

Koupelnová deska

Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel. Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Sapho JULIE deska Rockstone 120x50cm pro umyvadlo DYNASTY 75cm. V nabídce je koupelnová skříňka nízk.


Koupelnová deska

Středně zhuštěná dřevovláknitá deska (78) Sklo (39) LTD deska (43) Dekor dřeva. Dub lancelot (11) Dub ru. Tato koupelnová skříňka má poličku za horními dvířky a jednu poličku za spodními dvířky. Deska pod umyvadlo z masivního dubu.


Koupelnový nábytek koupit o objednat u OBI. Uchytky a světla - bronza. Umyvadlová deska (61) Upevňovací sada (2) Zdravotní skříň (1) Zrcadlo (66) Zrcadlová skříňka (57) Více Méně.


Dutinkové (komůrkové) polykarbonátové desky - prodej široké nabídky termoizolační průsvistné krytiny. Dvojháček na ručníky Orfeus chrom 70xmm. Otvory pro sifon a vodovodní.


Výhodou koupelnových sestav je, že ladí už od první chvíle. Na vás tedy je vybrat jen ideální barvu a styl a pak už všechny skříňky, zrcadla a poličky pořídíte při jednom. EKBACKEN Pracovní deska na míru, 45.


Dubová kuchyňská pracovní deska s výřezy pro dřez. Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků. U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky. Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci. Umyvadla samostatná, zápustná, na desku za trvale nejnižší ceny.


Mezi nejmodernější trendy v koupelnovém nábytku patří tzv. Při tomto uspořádání není umyvadlo klasicky zapuštěné, ale umístěné na desce. Kompenzační pomůcky do koupelny, které seniorům a tělesně postiženým usnadní každodenní aktivity.


Najdete tu vanové desky, zvedáky, toaletní křesla atp. Odesláno Liliane Morel v Praze. Nalezeno: 5produktů. Police je z bambusu, který je odolný vůči vlhkosti a poškození. Jednoduchý a moderní desig.


Iroko lepená deska – spárovka jako kuchyňská – koupelnová deska. Iroko jako terasa z masivního dřeva – ukázka. Umyvadla z exotického dřeva Lepené desky - spárovky Řezivo z exotických dřevin Aktuální nabídka. SAPHO - OLIVER deska 60x2x50cm, technický mramor, Grigio carnico. KERASAN - INKA odkladná keramická deska.


AVICE deska 190x50cm, travertin Tivoli AV191. Rekonstruujeme koupelnu a rádi bychom si pořídili umyvadlo zapuštěné do desky. Bohužel však ideální materiály jako je přírodní či umělý kámen apod.


Máte nějaké dotazy, nebo chcete zaslat. Dekor bílý ve vysokém lesku, police dekor dub, ploché zrcadlo s osvětlením, umyvadlo, deska pod umyvadlo, skříňka pod umyvadlo, držák na ručník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.