pátek 11. ledna 2019

Instalatér nymburk

Instalatér nymburk

Otvírací doba: Po-Pá: 8-hod. Akceptujeme platební karty. Důležité informace: Libor Staněk. Stylstav - Jiří Školník. Pamatujte si, že ceny se.


Instalatér nymburk

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PAMAK, s. Navštivte naše pobočky! Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor! Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky i instalatércentra nadále fungují v omezené provozní době, koupelnová studia jsou od 14.


Nově v nabídce: automatické závlahy Gardena. Působíme výhradně na území hlavního města Prahy. Na všechny pracovní postupy, které provádíme, disponujeme příslušnými atestacemi a dodržujeme přísná bezpečnostní i. Provádím instalatérské, topenářské práce. Rozvody plynu, solárních korektorů a tepelných čerpadel. Montáže a servis plynových kotlů Buderus, Hoval, Viessmann.


Instalatér nymburk

Revize plynu pro domovní i průmyslové přípojky do i nad 50kW, pro nízkotlaké a. Nabízíme kompletní poradenské, dodavatelské, projektové, revizní a montážní služby na klíč. Chcete vědět, kdo je v top 100? Hlavním důvodem je dosažení úspor při rozvodu tepla,. Zapojení kanalizace a vodovodů. Všechny pracovní nabídky naleznete na Jobswype.


František Běla (Všechlapy) 5km. Zajišťuji kompletní instalatérské a topenářské práce, včetně drobných oprav v domácnostech. Kladu především důraz na. Využijte mé služby hodinového manžela.


Instalatér nymburk

S námi máte 1 garanci kvality prací. SVJ, evidence osob Ing. Nymburk , péče o dům a zahradu. Radek Černý - instalatér ,Radek Černý - instalatér ,G. Rychle a kvalitně již let!


Firma Polnický Tomáš - instalatér je je připravena Vám pomoci. Instalace vodovodních a plynových zařízení. Požádejte o nabídku přizpůsobenou Vašim potřebám a zjistěte co firma může nabídnout.


K Servis je zde pro zákazníky více než let. Vaše problémy s vodou, topením, plynem, ale také s kanalizací a odpady. Nachází se třicet kilometrů na východ od Prahy, v trojúhelníku tvořeném městy Čelákovice, Lysá nad Labem a Český Brod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.