úterý 15. ledna 2019

Jímka na dešťovou vodu cena

Radíme Vám jak na to Snadno, rychle, levně, ale vždy kvalitně a ekologicky. Takto bychom mohli ve stručnosti charakterizovat náš projekt levnejimky. Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa.


Jedním z legislativních důvodů je povinnost pořízení nádrže na záchyt dešťové vody u novostavby. Jímky na dešťovou vodu jsou určené i pro výskyt spodní vody.

Dovezeme vám celý komplet jímky na dešťovou vodu včetně příslušenství přímo na místo dle vašeho uvážení. Odvíjet se bude od celkové vzdálenosti, již bude nezbytné urazit až na místo určení. Jak zvolit objem nádrže na dešťovou vodu.


Abyste měli z dešťové vody co největší užitek, je důležité správně zvolit objem nádrže. Zodpovědět byste si měli otázku, na co vše budete vodu využívat, zda to bude na zalévání zahrady. Zdaleka však nejde jen o hospodaření s vodou. Nádrž na dešťovou vodu je zjednodušeně řečeno obyčejná nádoba, do které zachytáváte vodu z pozemku a následně ji zadržujete k pozdějšímu využití.


Zachycení vody z pozemku může zabránit jeho podmáčení.

Ne každé podloží je schopno bezproblémově vsakovat vodu – hlavně jílovitá podloží. Dešťovou vodu pak mám přes domácí vodárnu hnanou na splachování záchodu a do zahradní hadice. Jímku jsem betonoval sám a použil jsem šalovací tvárnice 20cm. Jako jímka na dešťovou vodu (nádrž na vodu – retenční nádrž), se samozřejmě dá využít i jímka , která dřív sloužila jako žumpa. Pokud jste dřív zakoupili, nebo plánujete zakoupit jímku na splašky (žumpu), ale ve vaší obci plánují časem kanalizaci, doporučujeme jímku již při výrobě nachystat tak, aby se dala jen přepojit a využívat na dešťovou vodu.


Dodáváme zboží i při současné situaci ohledně karantény. Naše firma prodává samonosné plastové nádrže na dešťovou vodu , retenční nádrže, jímky, dvoukomorové a tříkomorové septiky, okrasné sudy, vodoměrné šachty, tlakovou kanalizaci a další produkty určené pro hospodaření s dešťovou a odpadní vodou. Přečerpávací stanice ACS-2. Jímky, žumpy, nádrže na dešťovou vodu. Jímky se využívají především jako žumpy, ale díky kvalitní.


Cena nádrže na dešťovou vodu je proměnlivá a závisí na jejím objemu, více se dozvíte v ceníku níže. Se svými dotazy neváhejte kontaktovat našeho odborníka (mailem nebo telefonicky) nebo použijte přiložený poptávkový formulář. Rádi Vám pomůžeme vybrat vhodné řešení. Plastová jímka na dešťovou vodu je nádrž na vodu s přepadovým potrubím sloužící k akumulaci a odčerpání dešťové vody. Samonosné, dvoupláštové, k obetonování.


Plastové jímky na dešťovou vodu z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST za výhodné ceny! Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes!

Jímka se usadí na základovou desku a postupně se napouští vodou a zároveň se provádí betonová kotva pro. Vystrojení na dešťovou vodu. Zvýšení revizního vstupu do jímky. Kromě velkého množství nádrží na dešťovou vodu Vám také nabízíme jednoduché a intuitivní nastavení internetového obchodu.


V našem eshopu najdete řadu různých velikostí nádrží nebo kompletní sestavy vhodné na využívání dešťové vody. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody, kohouty a výpustné ventily, hadice na propojení apod. Nádrže na vodu jsou vyráběny z polyethylenu. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.