středa 9. ledna 2019

Impulsní vodoměr

Dávkování probíhá pouze při odběru vody, při nulovém průtoku (nejsou žádné impulsy z impulsního vodoměru) se dávkování automaticky zastaví. Impulsní kabel pro průmyslový vodoměr WDE-K5 IWM-TX4. Radiový modul WMBUS 8MHz pro.


Integrovaný impulsní výstup pro integraci do systému dálkových odečtů. Základními částmi proporcionální dávkování chemických látek do vody je nejprve vlastní dávkovací membránové čerpadlo, dále je to impulsní vodoměr a nádrž na chemický roztok.

Pomocnými díly jsou propojovací hadičky, sací koš a vstřikovací tryska se zpětnou klapkou. V naší nabídce však naleznete i rychlé impulsní výstupy s vyšší rozlišitelností, kterými vybavujeme vodoměry Enbra. Pokud vodoměr plánujete zapojit do stávající instalace, zkontrolujte velikost připojovacího závitu. Objednáno Značka: Bmeters Záruka: roky. Domovní vodoměr GMDM, DN2 90.


Ultrazvukový vodoměr s integrovaným radiem pro dálkový odečet. Průtokoměr CALC pro horkou vodu.

Vodoměry typu Woltman pro mě. Standardní kompletace: impulsy na litr. Datový a multifunkční impulsní systém pro průmyslové vodoměry MeiStream. Dostupnost: na dotaz. Vysílač impulsů pro průmyslové vodoměry WP-Dynamyc, WS-Dynamic, Meijet,.


Zařízení pro úpravu vody. Doručení 2-pracovních dní. Umožňuje realizovat vzdálený přenos měření průtoku vody a jeho následné zpracování navazujícími systémy. Připojovací kabel s konektorem pro dávkovací čerpadla ETATRON, AQUA atd.


Prodáváme vodoměry značky ITRON. Jsou určeny k měření průtoku vody. Rádi vám poradíme s výběrem i instalací.


Kontaktní vodoměr HYDROMETER HY 4k proporcionálnímu řízení čerpadel, motorů. Umožňuje dávkování s digitální předvolbou a dálkový přenos proteklého množství. Níže vyberte variantu hodnoty litrů na impuls.

B-METERS GSD - EUR5- A 30°C, průtok vod. Závitový impulsní suchoběžný vodoměr. Hodnotě objemu proteklé vody. Katalogové číslo: impulsní vodoměr. P s možností osazení impulsním výstupem.


Objemový kroužkový vodoměr pro velmi přesné. Analogový vodoměr s pulzním výstupem pro měření průtoku. Délka měřicího kabelu m. Vhodný pro ovládací jednotky Hunter HC a ICE W1. Maximální provozní tlak Barů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zobrazit v plné velikosti. Technické charakteristiky: Přípojení, závit DN mm. Specifikace produktu. Jsou vybaveny standardním ciferníkem jako kterýkoliv vodoměr.


Můžou se proto používat k běžnému měření spotřebované vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.