středa 9. ledna 2019

Elektromagnetické ventily na vodu

Elektromagnetické ventily. Pro jednodušší výběr elektromagnetického ventilu doporučujeme vybírat dle parametrů viz. Na tělo ventilů na vodu je nejčastěji používána mosaz, vnitřní komponenty jsou zhotoveny z nerezové oceli, což zajišťuje dlouhou životnost výrobku. Rozmezí pracovních teplot ventilu je vždy uvedeno ve specifikaci u konkrétního typu. Na telo ventilov na vodu je najčastejšie používaná mosadz, vnútorné komponenty sú zhotovené z nerezovej ocele, čo zaisťuje dlhú životnosť výrobku.


Rozmedzie pracovných teplôt ventilu je vždy uvedené v špecifikácii u konkrétneho typu.

Cílem jejich využití jsou zejména rozvody vody, topné a chladicí systémy nebo vzduchotechnika. DANFOSS PEVEKO TORK Atex. Bez napätia otvorené Bez napätia zatvorené Krytie. Všechny elektromagnetické ventily jsou standardně dodávány na 2V, Hz, na.


Pro plyn (vzduch), vodu , olej. Delia sa podľa druhu napájania programovacej jednotky na batériové a adaptérové. Podľa hydraulickej konštrukcie na regulované (možnosť regulácie prietoku) a neregulované.


Ventily na vodu do vašej záhrady. V tejto kategórií nájdete elektromagnetické ventily používané v automatickej závlahe a guľové ventily so všeobecným využitím najmä v záhrade.

Obvykle slúžia len na prívod pitnej alebo úžitkovej. Tělo ventilu je možné vybrat v provedení nerez nebo mosaz. Nerezové provedení je ideální pro pitnou vodu.


Skládají se ze dvou komor – spodní komory, kterou protéká voda při otevření ventilu a horní komory s membránou. Aby se tlak kapaliny dostal do horní komory, jsou komory propojeny malým vstupním otvorem. Pokud je ventil uzavřen, tak na membránu působí tlak z obou stran. Díky větší horní ploše membrány je.


V ponuke nájdete elektromagnetické ventily pre najrôznejšie použitie a aplikáciu. V súčasnosti sa na trhu ponúkajú elektromagnetické ventily priamo riadené, nepriamo riadené, s pomocným zdvihom, proporcionálne ventily na vodu , olej alebo paru. Vhodné pro montáž do otevřených tlakových okruhů. Ovládacím prvkem ventilu je elektromagnet.


Přivedením napájecího napětí na cívku elektromagnetu je ovládána funkce ventilu, otevření. Material těla elektromagnetických ventilů F. Profesionálne ručné náradie USAG. Servisné vozíky USAG. Médiem je ve většině případů voda, olej, roztoky založené na těchto dvou látkách, případně stlačený vzduch. Pro rozvody pitné vody je důležité, aby byl ventil certifikován pro pitnou vodu.


Běžně používané elmag. NC nebo NO s použitím pro stejnosměrné nebo střídavé napětí.

Součástí této ventilové řady jsou i nové zákaznické aplikace založené na základní konstrukci ventilů EV-0 např. V této rubrice najdete elektromagnetické ventily ASCO na vodu , vzduch , horkou vodu a páru. V kategorii elektromagnetické ventily nabízí trh velmi široký sortiment ventil ů od mnoha výrobců. Postupně budeme naši nabídku rozšiřovat o další typy.


Při poptávce v kategorii elektromagnetické ventily uvád. Průmyslové elektroventily (zvané také elektromagnetické nebo solenoidové ventily ) jsou ventily v nichž elektrický proud procházející cívkou (elektromagnetem) vyvolá otevření nebo uzavření ventilu (dvoucestné ventily ) nebo přepínání průtoku mezi dvěma výstupy (třícestné ventily ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.