úterý 22. ledna 2019

Elpumps bp 1 4

Csak az adattáblán megjelölt értékű kondenzátort használjon, mert a nem megfelelő értékű kondenzátor beépítése károsíthatja a motort. Elpumps submersible deep-well tube pumps consist of two main parts, the motor at the bottom and the pump unit on top. The structure allows for quick and easy repair or maintenance as the two units can be disassembled by loosening the screws without difficulty or effort. Hidrofor tartállyal összekapcsolva házi vizellátó berendezésként is működhet.


Profesionální hlubinná čerpadla Elpumps dokáží uspokojit nejrůznější potřeby zákazníků a najdou uplatnění zejména všude tam, kde je hladina vody níže než metrů.

Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Plášte z antikora, akostný materiál obežných kolies a špičkové motory sú zárukou veľmi dlhej životnosti. Modely radu BP sa samozrejme skladajú z dvoch častí, čo nielen výrazne uľahčuje.


Tamo gde je maksimalna usisna visina 6-metara, standardna pumpa nije dovoljna (pošto je normalan nivo vode bunara dublje dole), te je zato potrebno da se montira potapajuća pumpa. Vásárlás: Elpumps Szivattyú árak, eladó Elpumps Szivattyúk. Ostatné modely radu BP maju systém.


Akciós Elpumps Szivattyú ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Díky tlaku až bar je čer. Pokud je hladina níže než m, je potřeba použít hlubinné čerpadlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Alkalmazási terület a magasabb homoktartalmú kutak és fúrások.


A szivattyú alkalmas öntözőrendszerek, mosási rendszerek és egyéb víznyomásrendszerek ellátására. Profesionálne hlbinná čerpadlá ELPUMPS dokážu uspokojiť najrôznejšie potreby zákazníkov. Professional deep well pumps ELPUMPS can satisfy the diverse needs of customers. Od ekonomickej a veľmi obľúbeného radu VP 30 kde je. Hlubinná čerpadla ELPUMPS dokáží uspokojit nejrůznější potřeby zákazníků.


Dobrodošli: neregistrovani Tel. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jsme autorizovaní prodejci značeky Elpumps. D_ do priemeru vrtu 1mm _x000D_ nerezMožné zakúpiť priamo na Heureka.


Pro zákazníky, kteří mají užší vrty (od mm) je k. Hodnocení produktu: ().

Vy nič neposielate, my si pre výrobok pošleme dopravu. Nechceme aby zákazník, ktorý nám dáva dôveru tým, že nakúpi u nás tento výrobok mal pri prípadnej reklamácii nejaké výdaje. Plášť je vyroben z odolné slitiny hliníku, která zaručí dlouhou životnost a funkci. Promyšlené vypracování v podobě oddělené. Všetky modely radu BP sa skladajú z dvoch častí, oddělených inoxovým filtrom.


Motorová časť s káblom a štandardne dodávanou elektrickou skrinkou je tak oddelená od. Ft, országos házhozszállítás díja 2. Prečnik cevi: inč Max. Rendelés telefonon is! Hřídele jsou utěsněny profesionálním dvojitým těsněním, které se skládá z pružinového těsnění a keramicko-křemíkového těsnění. Všechny modely řady BP se.


Typ: hlubinné Zdroj napájení: elektrické Max. Vďaka tlaku až bar je čerpadlo vhodné napríklad na zásobovanie závlahových systémov, postrekovačov trávnika, umývacích systémov a ďalších tlakových systémov na vodou. Spoločnosť THS Kežmarok Vám ponúka v nákupnej zóne prva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.