pondělí 21. ledna 2019

Elektronická hlavice topení

Termostatické hlavice. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až. V praxi to pak znamená, že pokud se z práce vracíte každý den v hodin, můžete od půl šesté začít topit a přijít do vyhřátého domova, aniž by topení běželo celý den. Lze ho rychle a jednoduše namontovat a naprogramovat. Model eqiva Q nahrazuje běžné radiátorové termostatické hlavice a umožňuje ušetřit až nákladů za topení díky regulaci teploty v místnosti podle vašich požadavků.


V současnosti nejmenší elektronická radiátorová termostatická hlavice boduje mimo jiné velmi jednoduchou instalací - stačí ji zacvaknout na ventil.

Jako zajímavou alternativou jsou dnes poměrně často skloňované digitální termostatické hlavice , které dovedou Váš komfort vytápění k dokonalosti díky možnosti nastavení několika. Elektronická termostatická hlavice se montuje na mechanický ventil topného tělesa. Kompatibilní s ventily se závitem M3x5.


Původní hlavice se sejme a nasadí se termostatická hlavice. Přívod hlavice se připojí přes řídící termostat na zdroj napětí 24V. Digitální termostatická hlavice tedy otevírá a zavírá ventil topení podle Vámi nastavených požadavků. Je to stejné, jako byste při odchodu z bytu do práce ručně obešli radiátory a přeřadili běžnou termostatickou hlavici na nižší teplotu. Ta digitální toto provede za Vás, takže se nemusíte bát, že zapomenete snížit teplotu.


Navíc se z práce nevracíte do.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Danfoss, FIBARO, Meross a dalších. Nabízíme kvalitní termostatické hlavice za rozumnou cenu. Programovatelná elektronická radiátorová hlavice.


Hlavice pro radiátory. Takto vybavená elektronická hlavice může sama dálkově sepnout. Během léta, kdy topení není v. Kulové kohouty - topení Kulové kohouty - pitná voda Kulové kohouty - plyn.


OpenTherm regulátory. Regulátory podlahového topení. Bezdrátové termostaty. Novinky v této kategorii.


Představují jednoduchý a jasný způsob modernizace starších termostatických hlavic, bez potřeby vypouštět celý systém. CUBE-podlahové topení s. Elektrická ovládací hlavice topného tělesa pro regulaci topení. Určeno pro autonomní programovatelné termostaty.


Napájení 24V typ NC závit M3x1. Vaše cena bez DPH: 40.

Podlahové topení Elektrické topné. SÍDLO SPOLEČNOSTI Herz, s. Elektronické hlavice eQ- typ K – ekonomický model elektronických hlavic s praktickým klávesovým ovládáním. Dále můžete použít hlavice elektronické , které umožňují nastavení více teplotních. Moderní možností jsou termostatické hlavice s dálkovým ovládáním,. RA, RAV, RAVL ventily topných těles.


Topí se navíc jen v místnostech, kde je to vyžadováno – tzv. Princip termostatického ventilu je. Dá se rychle a snadno nainstalovat a bezdrátově připojit k řídicí jednotce CC. Díky zabudovanému displeji se radiátorová. Předpřipravené sady pro amatérskou montáž.


Dále nabízíme bezpečnostní zámky, domácí automatizaci a bezdrátové systémy bezpečnostní techniky. Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.