pondělí 17. prosince 2018

Plastové uzávěry

Odklápěcí, narážecí, šroubovací a jiné uzávěry. V nabídce máme několik narážecích a šroubovacích rozprašovačů pro různá použití. Položek k zobrazení: 5. Provedení stohovatelná, UN, pro ADR, RID a IMDG-Code (Y).


Plastový uzávěr HD-PE - bílá. Všechny výlisky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů.

Nejpoužívanější nádoby v domácnostech, průmyslu a zemědělství. KELÍMKY SE ŠROUBOVACÍM VÍČKEM tř. Skupina 045-Vyráběné z měkkého a pružného Ld-Pe.


Chrání před pronikáním prachu a nečistot a tlumí zvuky při nárazech. Univerzální gumové zátky různých velikostí. Uzávěry jsou na závit s pojistkou.


Dávkovací uzávěry Airless pumpičky Pěnové pumpičky. Výroba plastových uzávěrů. Pobočky: skrýt pobočky všechny pobočky (1) volat Napište nám.

UZÁVĚRY NA LAHVIČKY PLASTOVÉ. Závit: mm Barva: bílý POZOR: Tento sortiment je možmé objednávat po kusech. Děkujeme za pochopení. ROPP, plastové uzávěry , twist-off víčka).


Vyrábíme dávkovače na dezinfekční gel. Navrhneme a vyrobíme plastové přepravky, plastové lahve, uzávěry a hračky. Aptar Čkyně, umělé hmoty Čkyně, výroba forem, umělohmotné uzávěry , plastové uzávěry standardní, uzávěry šroubovací, narážecí uzávěry , dávkovací uzávěry , uzávěry s ventilkem. Skleněný kelímek DUB-em hnědé sklo, černé mat víčko 50ml. Hromadí se vám doma plastové lahve.


Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. V centru zájmu společnosti PLiSATi je vysoká kvalita výrobků, neustálé zaměření se na požadavky zákazníků a jejich trvalá spokojenost. Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink. Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku. Jsou určené ke skladování a přepravě kapalin v potravinářském, nepotravinářském, drogistickém.


Flip-Top), na plastové lahve, závit 1 dávkovací otvor: mm. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Nalezněte své nové zákazníky nebo dodavatele z oboru plastové uzávěry , zátky, záklopky a těsniva v mezinárodní databázi firem Kompass. Ověřené informace o firmách včetně kontaktů na manažery.


V naší sekci obalové materiály naleznete mnoho druhů uzávěrů na lékovky, lahvičky a na láhve.

Prodáváme víčka, rozprašovače, dávkovače, pumpičky at. Frýdek - místek - Česká republika. Přidat tento produkt k oblíbeným.


Dále plastové uzávěry - rozprašovače, pumpičky, flip-top, pull push a bezpečnostní uzávěry CRC. Svět je plný různých lahví, lahviček, kanystrů či nádob, které ke správnému fungování potřebují uzávěry. Nejen v potravinářském či kosmetickém průmyslu bychom se často neobešli bez toho, aby nějaká nádoba pořádně těsnila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.