pondělí 17. prosince 2018

Elektrický sušák ručníků

Elektrický sušák ručníků LINER. ES MS s vidlicí a spínačem, 5x 3x 8 stříbrný, výkon Wattů. Vaše boty budou hned vysušeny a zůstanou svěží. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Tento výrobek slouží jako vhodný doplněk do koupelny.


Vhodný do koupelny, ložnice a do dalších místností, kde najde uplatněn. Tento chytrý sušák je konstruován tak, aby nesnižoval tepelný výkon Vašeho radiátoru (v případě uchycení na radiátor, nebo koupelnový žebřík). Je vhodný i do těch nejmenších koupelen, protože jde sklopit tak, aby zabral jen minimum místa.


Po vysušení prádla, ručníku či utěrky je možné sušák zcela sklopit. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Innova Goods a dalších. Otočný elektrický sušák ručníků a osušek Olsen Spa dokáže při malé spotřebě energie kvalitně usušit. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí.


Elektrický sušák ručníků

Sušák na prádlo Multi bílá OTOCSUS. Koupelnový věšák na ručníky BAMBOO, ramenný. Držák ručníků Optima Cube Way chrom SPI95. Rozměr radiátoru 55x3cm.


Dodáváno s vidlicí do zásuvky. Skryté napojení ze zadní strany pomocí… DETAIL. Využití sušáku je hlavně v době mimo topnou sezónu, kdy zahřátí trvá cca minut.


Elektrický sušák ručníků

E se připojuje k elektrické síti přes instalační krabici pevného elektrického rozvodu. Přívod lze opatřit síťovou vidlicí se spínačem VSnebo elektrickým regulátorem prostorové teploty R10A nebo elektronickým regulátorem prostorové teploty RE10A. Provozní povrchová teplota je dosažena během - minut po připojení.


Díky němu budete mít vždy ručníky suché a nahřáté! Skvělý na nahřívání a sušení ručníků , ale dá se používat i jako elektrický sušák na prádlo. Je jako stvořený pro nahřívání a sušení ručníků , ale dá se používat i jako elektrický sušák na prádlo. Podle potřeby ho lze.


Po zakoupení Vás nečeká žádná těžká instalace. ES s vidlicí do zásuvky 550x3mm, Metalická stříbrná. Detail Do obchodu-. Je vyrobeno z oceli v metalicky stříbrné barvě.


Ideální pro sušení nebo nahřívání ručníků. Lze ho umístit na zeď nebo postavit do pr. Vhodné pro měnší koupelny i kuchyně, kde prostory nedovolují použití žebříkového radiátoru. Pevný elektrický sušák s množstvím rozměrových variant.


Vhodné k instalaci na stěnu nebo jako stojanový sušák. Vysoký poměr výkonu a spotřeby. Sharp has been inventing one-of-a-kind products and solutions that benefit society and business for more than 1years. Our creed today is the same as it was then: an ambition for excellence.


Our story began with the invention of an ever- sharp mechanical pencil (hence the name ‘ Sharp ’) and continued with a steady stream of innovative products.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.