úterý 21. května 2019

Polička do sprchového koutu

Tato polička do sprchy se umísťuje na horní hranu skla sprchového koutu bez nutnosti cokoliv vrtat či lepit. Ideální odkládací místo pro šampony, mýdla, žínku a podobně. Slouží jak k odkládání kosmetických přípravků, mýdel a gelů, tak popřípadě ručníků. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce.


Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. V chromované povrchové úpravě závěsná polička do sprchového koutu nerez a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny.

Musí být praktická, bezpečná i odolná proti vodě a vodnímu kameni. Do naší nabídky zařazujeme jen opravdu výjimečné poličky z kovu, skla nebo plastu. Vybírat však můžete ze rozměrů (viz varianty produktu). Pokud vám chybí například rohová polička do sprchového koutu , volte tento kvalitní materiál, který nepodléhá korozi.


Většina poliček se instaluje přivrtáním do zdi, ale část výrobků je možné nalepit s pomocí kvalitního lepidla. Pojezdové kolečko do sprchového koutu. Sprchový kout dnes mnohdy nahrazuje klasickou vanu, nebo bývá doplňkem k vaně.


Má mnoho výho ale také jeden nedostatek, kterým je obtížné posouvání dveří, když po určitém čase začnou drhnout a zasekávat se, nebo s nimi nelze téměř pohnout.

Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Produkty za akční ceny.


Rohová polička do sprchového koutu. Nepůsobí studeně, ale příjemně a čistě bíle. Počet v balení je ks. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.


Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Je vhodná pro umístění k vaně či do sprchového koutu , kde vám přehledně uspořádá všechny kosmetické nezbytnosti. Drátěná dvoupatrová polička k vaně a do sprchového koutu. Vzdálenost mezi policemi je cm.


Je vyrobená z leštěné nerezové oceli, tudíž se hodí do všech typů koupelen. Inovativní provedení v podobě oblých rohů, vyšší hloubky a protiskluzového dna vás ohromí. Protiskluzové dno je vyndavatelné, tudíž ho snadno umyjete při případném znečištěním kosmetickými přípravky. Zadní strana držáku není pohledová, proto se nehodí na lepení například na sklo sprchového koutu.


Povrchy by neměly mít extrémní nerovnosti. Výrobky nedoporučujeme lepit přes spáry obkladů či dlažeb.

Nevhodné jsou podklady umakartových bytových jader, tapety, sádrokarton, lakovaný a natíraný povrch, plasty, omítky apod. Koupelnová polička , regál do sprchového koutu , koupelnová police, úrovně - bílo-transparentní barva. Praktická police na hygienické potřeby pro celou rodinu.


Popis: Klasická třípatrová polička bílá. Závěsná polička CHROME do sprchového koutu Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíOpět je možné objednávat zboží na dobírku, kdy zaplatíte dopravci kartou nebo přesnou částkou v hotovosti. Stolička do sprchového koutu je ideálním řešením pro seniory nebo lidi s pohybovým omezením.


Výšku stoličky lze jednoduše nastavit dle Vašich potřeb, všechny čtyři nohy mají gumová protiskluzová zakončení. Poličky do sprchového koutu a koupelny. Závěsná polička je vyrobena z pochromované mosazi, vyhovuje tak podmínkám v koupelně. Dostupnost do týdne i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.