středa 27. října 2021

Zvon na odpady

Gumový zvon na odpady s plastovou šroubovatelnou rukojetí. Velký zvon na odpady - 4mm. Se špatně odtékajícím odpadem se v domácnosti setkal asi každý.


Jedná se o negativní projev nastřádaných usazenin za delší časové rozpětí nebo při nedostatečné kontrole, co vše se do odpadního potrubí dostane. Pokud máte ucpaný odtok v umyvadle či ve vaší vaně, tento jednoduchý pomocník dokonale pročistí vaše odpady.

Stačí pouze naplnit nádržku vodou a tu potom vtlačit do ucpaného odtoku, ten se pod náporem tlaku uvolní a vy si můžete opět užít pocit z přirozeně odtékající vody. Superčistící zvon na ucpaný odpad BIO. BIO Čistič odpadu Vyčistěte ucpané odtoky během několika vteřin!


DN 40mm v koupelnách a kuchyních zarostlé obvykle mastnotou a vodním kamenem). Pomocou zvonu vznikne v rúrkach tlak a uvoľnia sa tak nečistoty. Pročistí všechny odpady bez použití drahé a zbytečné chemie.


Rukojeť zvonu je z pevného nelakovaného dřeva pro pohodlnou manipulaci.

Další možností jsou ruční sací pumpy, které podobně jako zvon přisajete na výpust dřezu, vany či umyvadla a pohybem pístu působíte tlak nebo podtlak – podle toho, zda píst přitahujete k sobě. Profesionální zvon na ucpané odpady. Dostupnost (dny): SkladeDotaz k produktu. Jak vyčistit ucpaný odpad octem. Zvon na čištění odpadů.


Pokud jste si všimli, že z vaší vany nebo dřezu neodtéká voda, pravděpodobně máte ucpaný odpad. Pokud si toho naštěstí všimnete včas, můžete odpad vyčistit věcmi, které máte běžně doma. Souhlasím s informováním o novinkách a akcích na elektronickém obchodu.


Získejte nejnovější novinky a speciální slevy. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámen. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.


Začněte zvonem na odpady , pravidelně pumpujte (v umyvadle, vaně musí být voda), musíte vodu rozpohybovat, pak je šance že se ucpávka uvolní. Musíte zaslepit všechny přepady a přípojky kudy by tlak unikal jinam než do tubky. Chemické čištění odpadů.


Pokud zvon nepomůže, můžete použít chemické čištění.

Při manipulací s jakýmikoliv tekutými čisticími prostředky na odpady buďte opatrní. Obsahují chemikálie, které mohou popálit vaši kůži. Pokud používáte tekutý čisticí prostředek na odpad a od. Na záver ho prepláchneme poriadnou dávkou vriacej vody. Vsaďte na WC zvon na odpady.


Zdá sa vám to trochu prvoplánové? Hoci ide v zásade o prvú pomoc, WC zvon často zaúčinkuje. Drevené alebo plastové. Na trhu máte možnosť siahnuť po rôznych variáciách. Pomocí zvonu vzinkne v trubkách tlak a uvolní se tak nečistoty.


Zvláštností těchto zvonů je především speciální technika tlačeného vzduchu. Produkt již nemáme v nabídce. Omlouváme se, ale produkt není. Profi zvon na odpady , dílná sada. Další oblíbené produkty z kategorie CLEANmaxx Silikonová čisticí houbička 4v ks.


Tento výrobek je k dispozici ve více barevných variantách. Všechna zde uvedená čísla EAN se vztahují ke stejnému výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.