úterý 11. prosince 2018

Instalace hromosvodu

Pokládku zemnícího pásku jsme realizovali dle výkresu zemnění v projektové dokumentaci od společnosti G SERVIS CZ. Zemnící pásek jsme koupili v prodejně KV. Jednou z častých připomínek u videa z této etapy byla námitka, že jsme pro spojení zemnícího pásku použili pouze jednu spojku.


Stačí jedna spojka pro napojení. Montáž hromosvodu pro rodinné domy, chaty, novostavby, atd.

Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou do jednotlivých částí které spolu souvisí. Hromosvod se skládá z jímacího vedení které blesk svádí do uzemňovací soustavy pomocí jednotlivých svodů. Na cenu má vliv počet svodů, sklon a. Výškové instalace a opravy hromosvodů je ve většině případů akce na jeden dne a lze někdy očekávat i na více dnů. Je velice důležité říci, že námi zaslaný a kalkulovaný předběžný počet hodin vychází z našich dlouholetých zkušeností a ve většině případů se nám daří avizované časové rozmezí dodržet.


Hlavní je, že to nerezne a pěkně to vypadá :) a nekrade se jako měď. Svody se uzemnily do zemnících drátů, které se dělaly dopředu při lití základní desky.

Abychom se již déle nemuseli bát bouřek, vrhli jsme se na etapu instalace hromosvodu. Pro realizaci jsme vybrali firmu GN Hromosvody, s jejíž zakladatelem jsme již v minulosti konzultovali správné uložení zemnícího pásku v základech. Zhlédnutí videa Vás přesvědčí, že jsme skutečnými profesionály v oboru. Konstrukce hromosvodu. Nejvíce používané materiály pro výrobu hromosvodu jsou zinkovaná ocel, měď a slitiny hliníku.


Zajišťuje zachycení blesku a bývá umístěn na vrcholu chráněného objektu. Pukáč – instalace hromosvodů Praha Chraňte sebe i svůj majetek revizemi elektroinstalací. Zabýváme se montáží hromosvodů a zhotovením elektrických rozvodů.


Objednejte si instalace hromosvodů či revize elektroinstalace. Provádíme je v bytech, rodinných domech, skladových a výrobních halách, ale také v. Nezbytnou součástí každé instalace hromosvodu je i prohlídka (revize) a přezkoušení funkčnosti hromosvodu. Platná revizní zpráva je nezbytnou nutností pro vyplacení pojistky v případě škodní události.


Instalace hromosvodu se provádí na novostavby i na stávající nechráněné budovy. Pokud stavíte, nebo pokud dosud hromosvod na svém domě nemáte, je jeho montáž užitečným krokem. Zkrátka bez instalace ochrany před bleskem nebude se vší pravděpodobností objekt zkolaudován.

Vzhledem k tomu, že stavební zákony a normy se vztahují ke dni kolaudace objektu, nelze vymáhat dodatečné instalování hromosvodu na stavbách postavených před tím, než vyšla vyhláška v platnost. Máme-li tedy historickou chalupu. V referencích máme instalaci hromosvodu na rodinných a bytových domech, školách, nákupních centrech, halách a fotovoltaických elektrárnách, nebo na historických objektech. Zřízení ochrany před bleskem je na zodpovědnosti každého správného majitele objektu.


NAPIŠTE NÁM Kontaktujte nás. Do hodin se Vám ozveme. Instalace , opravy a revize bleskosvodů - Tábor, Jindřichův Hradec, Třeboň, Sezimovo Ústí, Bechyně, Soběslav, Veselí nad Lužnicí, Dačice a okolí. Další reference, ceny a inspirace v souvisejících tématech: hromosvody, zemnicí síť. Do ověřených hodnocení se počítají pouze zakázky uskutečněn.


S námi máte kompletní servis pro hromosvody, čili montáž uzemnění, montáž aktivních hromosvodů či extrémní montáž pomocí horolezecké techniky. Plánuji instalaci hromosvodu RD typu bungalov v obci Popovičky v okrese Praha-východ. Stanova střecha s délkou cca 15m a výška domu 6. Půdorys domu a aktualne foto v priloze. V každém rohu v zemi uz mam napojení. INSTALACE HROMOSVODU Hromosvod je druh zabezpečovacího zařízení, který chrání životy a zdraví lidí i jejich majetku.


Správně instalovaný hromosvod ochrání před zásahem blesku jak přímým tak nepřímým. Při zásahu blesku do budovy dochází ke zvýšení napětí ve všech vodivých předmětech a nemá-li objekt propojeny všechny vodivé předměty do jednoho. Ochraňte svůj dům či pracoviště před zásahem blesku. Jsme specialistou na instalace hromosvodů.


Zároveň provádíme revize elektroinstalací. Překlady z češtiny do angličtiny,. Každý stavebník musí respektovat stavební zákon č. Domovní instalace , domovní přípojka a instalace hromosvodu v rodinném domě v Šťáhlavech. Termíny pro revize systémů ochrany před bleskem se stanovují dle zařazení do příslušné hladiny ochrany objektu. O náročnosti instalace hromosvodu svědčí také potřebná revize, o níž jsme se také již zmínili.


Revizi provádí kvalifikovaní odborníci vždy po třech, respektive pěti letech. Samotná revize všech svodů i uzemnění je nutná především kvůli ověření funkčnosti celého zařízení, ale také z ryze praktických důvodů. Při likvidaci případných škod totiž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.