úterý 11. prosince 2018

Duralové desky

Hliníkové desky si zakoupíte online v poptávkovém formuláři. Jemně frézované duralové desky. Broušené hliníkové desky vyráběné naší společností dodáváme pod obchodním označením ALQAL. Vstupním materiálem pro výrobu přesných hliníkových desek je litý blok, který se dále tepelně zpracovává, aby se materiál zbavil vnitřního pnutí.


Tento se nařeže na horizontální pásové pile na menší tloušťky a na. Hliník se vyznačuje vysokou elektrickou a tepelnou vodivostí, nízkou hmotností a dobrou chemickou odolností.

Naše firma dodává hliníkové válcované a lité desky , které nacházejí své využití zejména ve strojírenství, nebo v automobilovém a leteckém průmyslu. Drsnost povrchu je Ra 4. Oboustranně pokryto ochrannou fólií. Tyto můžeme nadělit na požadovaný rozměr na kotoučové pile do tl.


Milí zákazníci, ať se snažíme sebevíc, stále máme řezárnu momentálně přetíženou. Proto Vás prosíme o strpení, vyřízení Vašich objednávek může trvat až prac dnů. FRÉZOVANÉ A BROUŠENÉ DESKY – zúhlovány plochy broušené dle požadavku zákazníka či výkresové dokumentace JEMNĚ FRÉZOVANÉ DURALOVÉ DESKY - tolerance rozměrů dle EN Normy Chemické složení - odpovídá ČSN nebo DIN normám, případně označení W. Duralové desky nabízíme ve čtyřech barevných variantách, liší se v barvě povrchové úpravy (černá, modrá, červená a přírodní stříbrná).

Použité jsou kvalitní švýcarské barvy, velmi syté a barevně atraktivní. Duralové desky doporučujeme převážně pro uchycení jedné láhve, nejsou vhodné pro postroje pro dvě láhve o objemu větším jak 2x10L. TOPMODEL CZ, Production of airplane models first-class quality. Smažící desky jsou vhodné na úpravu masa, vajíček, zeleniny apod.


Plotny jsou vybaveny odtokovou zásuvkou na přebytečný tuk a výškově nastavitelnými nožičkami. Elektrické desky mají speciální nerezová topná tělesa a termostat pro regulaci teploty - 300°C. Plynové desky jsou vybaveny plynovým.


MISUMI Kovové desky 1. S235JR Desky s volitelným rozměrem 1. Pomůcky pro přesun a vstávání, AKTIV Zdravotnické potřeby s. Máme přímé zastoupení plášťů a duší CST pro Českou republiku. Přelézací desky pro vozíčkáře slouží pro přemisťování z vozíku na lůžko, do auta apod. Stavební materiály jako překližky, desky , trubky, lišty a jiné modelářské potřeby. RC plastikových modelů, dronů, RC letadel, RC dekorací atd. Lišty koupit o objednat u OBI.


Profily a plechy koupit o objednat u OBI. Ke každé zakázce jsme schopni dodat atest o jakosti - kvalitě materiálu. Objednávky přijímáme faxem, e-mailem, osobně, telefonicky, písemně.

Naleznete zde také profily, které se uplatňují zejména při stavbě základny pro osy lineárních vedení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Duralové Vybírejte z naší nabídky duralových triple lock karabin vhodných např. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


ALUplus - hliníkové plechy, desky , tyče, trubky , jäckely, profily. Nabízíme ocelové bezešvé hladké, svařované pozinkované i závitové trubky ,. Prodej hutního materiálu v Praze a. Na zakázku zajišťujeme i jiné. Společnost EscapeVám nabízí kompletní sortiment hliníkových trubek , kolen a speciálních profilů pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.