pátek 17. srpna 2018

Sedak do vany

Podle typu vany a závažnosti omezení si můžete vybrat sedačku přes vanu, závěsnou sedačku nebo na postavení do vany s přísavkami. Všechny sedačky jsou šířkově nastavitelné a dají se tak přizpůsobit rozměrům vany. Vždy ale doporučujeme dopředu porovnat rozměry vany a možnosti nastavení vybrané sedačky. Sedačky do vany slouží k usnadnění provádění osobní hygieny osobám se sníženou pohyblivostí.


Sedak do vany

Lze vybírat ze sedaček určených na horní okraj vany , závěsných sedaček či sedaček určených pro umístění na dno vany. V nabídce máme též otočné sedačky pro snadnější přesun do vany. Na vanu se upevňuje pomocí nastavitelných postranních ramen. Nastavitelný duralový rám, plastové sedátko s opěrkou za výřez pro intimní hygienu.


Maximální nosnost sedátka je 1kg. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sedátko do vany. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sedačky na vany , které se pokládají přes horní okraj vany a jejich sedací plocha je tak umístěna na úrovni horního okraje vany.


Sedačka do vany závěsná s opěrkou Quattro. Lze pohodlně umístit na každou standardní vanu. Sedací plocha s protiskluzovou povrchovou úpravou. Koupelnové sedátka do vany a sprchy za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu.


Protiskluzové koncovky. Tento web používá soubory cookie. Závěsná sedačka do vany k upevnění na okraj vany. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Nakupujte Sedák do vany z vybraných e-shopů.


Najít nabídky na Sedák do vany nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Sedák do vany , Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Zde nakoupíte Sedák do vany rychle a bez starostí a poté už se můžete věnovat jiným.


Ridder Skládací sedátko do sprchy. Zobrazit podrobnější popis. Sedátko RAVAK OVO B - CLEAR. Cena dopravy 5Kč s DPH. Kulatý sprchový stoleček s výškově nastavitelnými nožičkami vhodný do sprchy i vany.


Sedak do vany

Rám je vyroben z hliníku a sedák z plastu. Vybírejte si Sedačky do sprch podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pohodlné koupání zajistí vám i vašemu miminku lehátko do vany. Miminko na něj položíte a nemusíte jej u koupání držet v ruce.


Snadno jej omyjete a opláchnete. Lehátko je měkké a příjemné na dotek, miminko nebude ležet na plastovém povrchu vaničky a lehátko či pěnová podložka do vany pro něj budou pohodlnější. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dostupnost produktu: 07. Další oblíbené produkty z kategorie Víceúčelový vozík, chrom. Sedak do vany pro seniory 1produktů Křeslo pro seniory KÁJA Křeslo pro seniory Kája je vyrobeno z bukového masivu a konstrukce je upravena lakem.


Detail Teleskopická police. Opěrák a sedák jsou polstrovány polyuretanovou pěnou a čalouněny kvalitní potahovou látkou. Před výběrem sedačky tedy doporučujeme změřit její vnitřní i vnější šířku a porovnat je s možnostmi nastavení a rozměry sedačky.


Rozteč podpěr (horní vnitřní rozměr vany ): v rozmezí min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.