pátek 7. prosince 2018

Elektrický zahradní postřikovač

Zahradní postřikovač - elektrický. Volpi je vhodný pro aplikaci insekticidů, herbicidů, fungicidů, desinfekčních látek a listových hnojiv. Uplatnění nachází v lesním hospodářství, v sadech, zahradách, vinohradech, při péči o městskou zeleň, atd.


Pro značnou výkonnost a spolehlivost se uplatní při. Zajímavostí je elektrický postřikovač fungující díky akumulátorové baterii.

Při postřiku tak nemusíte vytvářet tlak pumpováním. K postřikovačům lze přikoupit příslušenství pro ještě větší užitnou hodnotu. Postřikovače Vám pomohou při pravidelné péči o rostliny. Ať už potřebujete provádět postřiky na celých dlouhých řádcích, či pouze na jednotlivých rostlinách, jistě si v naší široké nabídce vyberete postřikovač přesně dle Vašich potřeb.


PT-postřikovač zádový L. Ramenní elektrický zahradní postřikovač , V dobíjecí lithiová baterie (včetně nabíječky baterií). Výrobky světově známého španělského výrobce Goizper jsou známé prvotřídními materiály a inovativními technologiemi. Uživatelé oceňují například regulační tlakový ventil, který zajistí konstantní prou přestože.

Lze použít pro účely desinfekce Akumulátorový postřikovač SOLO 4. Používá se pro ošetřování rostlin, keřů a stromů, dále pak k likvidaci plevelů a boji proti nákazám. Vhodné využití najde také v domácnosti pro úklidové a dezinfekční práce. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Gardena, HECHT, Kreator a dalších. Velmi moderní a lehký zádový postřikovač o obsahu Lt.


Tento postřikovač využijete všude tam, kde potřebujete stálý tlak a dostatek kapaliny. Je vhodný k ochranným a ošetřujícím pracím např. Nový elektrický postřikovač Stocker.


Zásobník na litrů je vyroben z kvalitního a pevného PE. Ergonomická rukojeť umožňuje pohodlné tlakování společně se snadnou manipulací. Mezi hlavní přednosti patří robustní a zároveň lehká konstrukce, tlak.


Stocker 2Elektrický zádový tlakový postřikovač 12l. Popis produktu Akumulátorový zahradní postřikovač Garde Tech je určený k postřikování i práškování. Mnohostranný elektrický AKU tlakový l postřikovač je výjimečný svými vlastnostmi v mnoha oblastech, používejte tento přístroj např.


Hadice s nylonovou rukojetí,.

CeskyKutil 13views. WATCH this before you buy Chapin HOMEPRO! Bermudagrass Central Recommended for you. Jsou vhodné pro práci v zahradách, lesích, pro péči o městskou zeleň.


Multifunkční zahradní postřikovač má více nastavení v jedné pistoli. Prodám nepoužitý zahradní postřikovač 15L. Včetně příslušenství. Do poslední chvíle jel.


Motorový zádový postřikovač Hecht 4s benzínovým motorem je skvělý pomocník, který vám pomůže pečovat o vaši zahradu. Vyzkoušejte ho a určitě nebudete litovat. Na první pohled zaujme kombinací červené a bílé barvy i pohodlným ovládáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.