středa 22. srpna 2018

Jak se používá bidet

Nasedněte si na oddělený bidet. U většiny oddělených bidetů si můžete vybrat, zda budete sedět směrem ke kohoutku, nebo zády k němu. Většinou je jednodušší sednout si směrem ke kohoutku, abyste mohli snadno ovládat teplotu a proud vody. Díky tomu uvidíte, jak voda teče, takže se umyjete snáze.


The purpose of the bidet is to help clean off after toilet use. You can use the bidet in conjunction with toilet paper, or you can use the bidet on its own.

Some people believe that using a bidet. Rukou omyjeme pod proudem vody své pozadí, osušíme a je to. Bidet je také vhodný pro mytí dětí.


V přítomnosti sprchové hlavice se přístroj používá k čištění koupelny, naplnění kbelíků vodou a čištění vaniček pro domácí mazlíčky. Pokud je to nutné, může bidet opláchnout nohy nebo ruce za předpokladu, že miska bidetu je důkladně a pravidelně dezinfikována. How to use a bidet - Duration: 5:57.


While Away With Us 87views. Closure 144views.

Našli jsme tuhle fotku: a váháme jak se k tomu má člověk postavit. Bude si vodu pouštět div ne na záda nebo si sedne opačně a bude čučet do zdi? Jak se používá bidet ? Umýt si ruce po použití záchodu je běžné. Anonymní píše: Nedovedu si představit, jak se v podřepu holím nad bidetem… no já se neholím v podřepu, já se právě otáčím směrem k té baterii, nožky do široka roztažené a na bidetu sedím (protože je to náš domácí bidet , tak ho mám čistý a nemám problém si na něj sednout) To je ale fakt na to, abych si oholila kačku, třísla normálka ve sprše, to bych se. Někdo používá jen toaletní papír, jiný jen bidet a další obě varianty kombinují.


Každopádně, bidet je skvělou pomocí pro hygienu intimních partií. In this video we use a bidet for the very first time. But no worries, we set our. Sprchová koncovka nahradila bidetovou spršku , ta se totiž vyrábí pouze v. Aug Když už pořizujete bidetovou spršku , vyberte takovou, aby v sobě mísila teplou a. Možná vás až překvapí, jak je tento neduh rozšířený.


V rodině totiž používá bidet většinou více lidí. Kromě toho byly také na štíru s čistotou, spodní zdroj vody se hůř čistil a udržoval. Proto se dnes bidety doplňují klasickými stojánkovými bateriemi se sprškou, které se umisťuj.


Jan potřebovala bych poradit, jak vyřešit utírání po použití bidetové spršky (asi, ještě nejsme stopro rozhodnutí, jestli bidet nebo spršku :think: ). Ideální alternativou je bidetová sprška , která se. Děkuji všem jež přispěli, dozvěděl jsem se , jak správně použít ruce, na co mám levou a pravou, na co se používá papír, na co vlhčený ubrousek, že prkénko má možnost předního a zadního mytí.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jsem rá že jsem neemigroval, a vyhnul jsem se tak hemeroidům, bylo to poučné sem, nakouknout. V podstatě jde o umyvadlo, které se používá k mytí genitální a anální oblasti po použití toalety. Vaše první setkání s bidetem může být trochu matoucí, ale ve skutečnosti jsou velmi jednoduché a hygienické.


Jelikož se bidet používá zejména po vykonání potřeby je nutno tuto potřebu vykonat. Je šetrnější než toaletní papír a také mnohem důslednější. Prodává se ve stojícím nebo závěsném provedení.


Pokud se chcete vyhnout stavebním zásahům, je zde možnost instalace tzv. Používá se jako WC, po chvilince tréninku si nic nezmáčíš, ale klidně si pro začátek ty kalhoty sundej Při silné menstruaci je lepší se otočit čelem k baterii, oplachuje se to lépe. Je to věc pro mě k nezaplacení - jak po velké, tak při ms, ale i před nějakou tou milostnou rychlovkou, kdy nechceš pokazit hezkou chvilku sprchováním.


Vzhledem k tomu, že bidet dosud nenarazil do obvyklého každodenního života, mnozí nevědí, jak ho správně používat, a co je nejdůležitější - za jakým účelem. Jsou případy, kdy bylo zařízení zmateno pisoáry, nebo se naopak pokoušelo vypít vodu z něj. Chcete-li mít představu, jak správně používat bidet , můžete vidět pokyny, připravené diagramy a fotografie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.