středa 22. srpna 2018

Hladinoměr

Bezdrátový hladinoměr WF3je možné použít na měření hladiny v podzemní nádrži na dešťovou vodu, nadzemní nádrži na dešťovou vodu, kopané studni, odpadní jímce nebo septiku. Ciferník vysílače s plovákem vysílá bezdrátově až 1metrů daleko do digitálního přijímače stav hladiny v , nebo v litrech. Jeho konstrukce a provedení nebrání použItí pro měření objemu nádrže na LTO. Hladinoměr WF 2je jednoduchý měřič výšky vodní hladiny. WF 2vyřeší problém jak snadno sledovat výšku hladiny v podzemní, nebo nadzemní nádrži na vodu.


Naším cílem je dodávat na český a slovenský trh širokou škálu vysoce kvalitních produktů pro nejrůznější průmyslová odvětví. Naši odborníci na základě Vašich požadavků vypracují optimální návrh řešení výšky hladiny kapalin i sypkých látek, měření průtoku v kanálech, žlabech, plně i částečně zaplněných potrubích a analytické měření výšky. Predaj opticko-akustických hladinomerov na meranie hladiny a aj dna vrtov.


Mohu měřit výšku hladiny z domu? Ano, výška hladiny se přenáší obyčejným dvoužilým kabelem na libovolně umístěný displej (dům, garáž) a celý hladinoměr je napájen ze zdroje 12V z obyčejné zásuvky 230V. Hydroma eshop - hydraulické systémy a hydraulika. Prihláste sa k odberu firemných noviniek, aktualít.


Hladinoměr

Hladinomery sú ľahké, prenosné prístroje na meranie výšky hladiny vody v studniach, vodných nádržiach či vrtoch. Tento hladinoměr je vhodný pro měření hladiny agresivních kapalin v otevřených nádržích. Univerzální mechanický hladinoměr slouží pro kontinuální měření výšky hladiny v nádržích. Ukazatel úrovně má nastavitelný rozsah měření 0-150cm nebo 0-250cm s vratnou stupnicí. Včetně plováku, který je z části zaplaven vodou, kopíruje hladinu.


Konstrukce hladinoměru je vodotěsná a prachotěsná. Výšku hladiny je možné měřit i ve větší hloubce (nad m), kde je hladina vysoká do m. Náhradní hladinoměr k truhlíkům Mareta. Slouží pro snadné zjištění stavu vody v truhlíku. Typ hladinoměr Rodina Mareta Barvy průsvitná Hmotnost0.


Příslušenství k bazénům) Hodnocení produktu:. Ať už jde o kontinuální měření stavu hladiny, měření mezních stavů nebo kombinaci obojího – společnost SICK nabízí širokou paletu řešení pro řízení procesu, předzásobení nebo zajištění. VOD OBJEDNÁVKA CENÍK GALERIE ČASTÉ DOTAZY Hledat.


Magnetický stavoznak s limitními spínači nebo kontinuálním snímačem. Montáž z boku nádrže (BYPASS) nebo shora nádrže (TOP). Měření hladiny v nádrži (TOP provedení ) Ondřej Rozsíval. Unsubscribe from Ondřej Rozsíval?


Nevíte si rady s výběrem produktu? Vyzkoušejte náš konfigurátor a vyberte si produkt, který přesně vyhovuje Vašim potřebám. Vhodný pro nevodivé kapaliny, zejména topný olej nebo motorovou naftu.


Vladimír Mišík (official site ). Koncerty a kontakt najdete na WWW. GitHub is where people build software. Vhodný hladinový indikátor nebo odpovídající hladinoměr může nejen předávat dál tato data, ale také je přímo zobrazovat v měřeném místě.


Aktuální stavy hladin na řekách a tocích v České republice. Interaktivní mapa a podrobné grafy. Obtokový hladinoměr s magnetickými válečky.


Plovák pohybující se v trubici hladinoměru je opatřen magnetem a poloha hladiny je zobrazena magnetickou zobrazovací lištou, jež je tvořena sloupcem magnetických dvoubarevných válečků. Různé varianty antény, např. Také vhodné pro prostory s. Lehký, snadno ovladatelný přístroj s trubkovým kovovým nosičem a plastový.


Ultrazvukový hladinoměr 5-12m s výstupem 4-mA,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.