úterý 21. srpna 2018

Dražice bto 10 up

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Doporučené směšovací baterie: pro typ UP BE. Hodí se pro přípravu teplé vody v dom.


Dražice bto 10 up

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu. Elektrický beztlakový ohřívač vody o objemu litrů. Instalace nad umyvadlo, dřez. Stupeň ochrany ve standardu IP 24.


Pro jedno nebo více odběrných míst. Funguje při napěti o 2V. Poznámka: Odoslať Skúste nové Alza Premium M. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. Strana KATALOG ND VÝROBEK: EL.


OH ŘÍVA Č VODY – BEZTLAKOVÝ MODEL: BTO UP TYP: NAD ODB ĚRNÉ MÍSTO Č. Technické parametry: Objem. Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Dražice BTO UP Bojler s umístěním nad umyvadlo.


Vám děkují za rozhodnutí používat výrobek naší značky. Je nutné dodržať návod na. V beztlakovom systéme je možné pripojiť len jedno odberné miesto. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Ohrievač s plastovou nádobou a zaujímavým dizajnom spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno odberné miesto – sprchu, umývadlo a drez. More details BY ORDER. INFORMATION LEAFLET pursuant to Directive No. Ohřívač je určen pro použití nad umyvadlem, dř.


Ohrievač je určený pre použitie nad umývadlom, drezom, sprchou. Dřezová baterie Geos AGT Geos s. Vám ďakujú za rozhodnutie používať výrobok našej značky. Celková délka kapiláry s čidlem. ARISTON VELIS VLS EVO 100l.


Dražice bto 10 up

Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Neohodnotené Značka: Dražice. DPH Na centrálním skladě. Elektriboiler BTO UP puhul kasutada survevaba segistit.


Beztlakový ohřívač BTO IN objem 10l. Charakteristika ohrievačov. Vanduo šildomas plastikinėje talpoje. Negalima jungti prie slėgiminės sistemos!


Dražice bto 10 up

Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. DRAŽICE Pojistka tavná (SI) BTO 5- IN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.