pátek 18. srpna 2017

Zaslepovací příruby

Vyberte si z naší nabídky zaslepovacích přírub. ATYPICKÉ dle požadavků a výkresů zákazníka. Specializujeme se na výrobu a dodávky přírub a potrubních součástí.


Hledáte spolehlivého dodavatele širokého sortimentu hotových přírub, klenutých den, trubkových oblouků, redukcí, t-kusů? Vyrábíme a dodáváme příruby : krkové s přivařovacím krkem, ploché, zaslepovací , závitové, točivé, přivařovací kroužky, obruby a příruby atypické dle výkresové dokumentace. Důležitým parametrem při výběru zaslepovacích přírub je také jejich tlakový stupeň PN.

Jako záruku poskytujeme na všechny produkty doklad o atestaci. Naším základním produktem je příruba vyrobená dle příslušné normy v provedení krková příruba, plochá příruba, zaslepovací příruba, závitová příruba, točivá příruba plus přivařovací kroužek nebo krková obruba. Zaslepovací příruby komory GL LITOGRAFU.


Tyto příruby jsou určeny pro energetický, chemický, potravinářský průmysl i pro další odvětví hospodářství jako součásti větších celků. Spojování potrubí přírubami se používá v případech, kdy je požadován rozebíratelný spoj. Dodáváme veškeré typy nerezových přírub.


Skladem vedeme krkové, ploché, točivé, závitové a zaslepovací příruby. Rozebíratelné spoje vyžadují zpravidla dohled a udržování hlavně v jejich těsnosti, a proto musí být stále přístupné. Toggle navigation Toggle navigation.

NEREZOVÉ MATERIÁLY, s. PŘÍRUBY - ZASLEPOVACÍ. Příruby (6KB) Dotaz. Ploché přivařovací příruby. ANSI přivařovací fitinky. Tyto tvarovky jsou určené pro spojováním lepením pomocí l. DODÁVÁME V DIMENZÍCH.


X-kus DN 2TL epoxid zaslepovací příruba: Ks: 10. A, Jakost, Norma, Dostupnost, Cena za jednotkubez DPH, Kalkulace ceny. Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. Prověřené zaslepovací příruby DIN.


Materiál přírub: P245GH, S235JRG2. Na přání s drážkou a pružinou, s možností. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Stránku pro vás připravujeme. GENERAL TRADING GATE CZ, s. U nása naleznete také příruby PN typ Menu.


Představení společnosti.

Vnější průměr příruby , D 1mm. RDC3nebo R2DCotvory pr. Poznámka: Pro DN až 1se volí zaslepovací příruby pro PN 16. Plastové tvarovky z materiálu PVC-U, které se používají pro zakončení rozvodu. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Spojka s jištěním proti posunu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Slouží buď k trvalému, nebo dočasnému zaslepení potrubí.


Kde není možné použít pevně přivařené příruby , používají se točivé, které se díky tom. API 6A Flanges Catalogue. Nerezové příruby vysoké kvality provedení, mnoho typů a materiálů na výběr.


Na zakázku vyrobíme atypické příruby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.