pondělí 21. srpna 2017

Bidetové prkénko zkušenosti

Bidetové prkénko už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jednou vyzkoušíte a nebudete chtít toaletu bez bidetu!


Elektronické bidetové prkénko Vám přináší dostupný komfort, péči a prevenci mnoha civilizačních onemocnění. A nejen to, nabízí také většinou více funkcí, než klasický bidet. Mezi první výhodu bidetového sedátka můžeme za�.

Bidet, bidetové sedátko či spršku používá jen málokdo. Umýt si ruce po použití záchodu je běžné. Bidet chybí jak na většině soukrom.


Dvě samostatné trysky pro dámský a. Ostatní Nejlepší záchodová sedátka : recenze a. Recenze na bidetove sedatko na wc. Mezi ty rozhodně patří bidetová prkénka, jež významně zvyšují hygienu. Investujte 4Kč a polypropylenové sedátko Sofia s pomalým sklápěním vás zbaví stresu.

Pořiďte si bidetové prkénko nebo spršku. Byla bych přece jen raději, kdyby šla nějak rozumně nainstalovat ta sprška. Sedátko WC KOMFORT YB-7může vyhřívat prkénko v sedmi různých intenzitách (45W příkon). Olejové tlumiče zpomalují dosednutí sedátka i víka, takže při odchodu z WC stačí do sedátka klepnout a ono samo pomalu a potichu dojede.


Například vyhřívání sedátka, mytí, masáž, sušení, UV lampa, skotské střiky, digitální nastavení teploty vody sedátka a vzduchu na osušení. Hlavně když se pravákovi stane nějaký úraz na pravé ruce. Rozteč uchycení je 1- 2mm. Délka hadičky 3cm.


Hadička je součástí balení. Přídavný bidet Easy Cleaning pro stud. Manželka si vymyslela, že chce na záchod bidetové prkénko.


Máte s tím nějaké zkušenosti ? Koukal jsem na ceny, poněkud přesahují hranici, kdy bych si řekl: Tak jí to koupím, ať má radost a když to k ničemu nebude, tak to vyhodím. Bidetovací sedátka COWAY jsou zdravotní pomůckou, která může zásadně zlepšit kvalitu osobní intimní hygieny. Na první pohled vypadá jako běžné toaletní sedátko, ale liší se.


Nejde o bidetové sedátko, je to zkrátka dva v jednom. Zkusím oživit tuhle diskuzi, třeba má někdo nové zkušenosti. Uvažujeme nad kúpou,prosím vás kto to má čo na to vravíte?

Splnilo to čo ste od toho očakávali? Respektíve kúpili by ste si to znovu? Tak to mě by taky zajímaly zkušenosti. WC a bidet v jednom , jde tam. Před stavbou R jsem bidet odmítala, protože jsem předtím v bytě měla vedle WC samostatně stojící a ten jsem tak nevyužívala.


Počet nalezených produktů: 8. Pomůcka, která zlepší kvalitu osobní intimní hygieny. Přitom nejde jen o hygienu, ale doslova o zdraví. Je to made in Turecko, ale to je spousta sanitární keramiky, co tady čtu, že si lidi pořizují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.