pátek 18. srpna 2017

Postřikovač tlakový

Vhodný zejména na postřiky stromků a květin. Opatřen praktickým popruhem. Je určený pro maximální tlak bary a je vybavený bezpečnostním ventilem, který - vyžaduje-li to bezpečnost - rychle tlak sníží. Ukazatel výšky hladiny ukazuje množství náplně, aniž by bylo třeba otevírat nádobu.


Postřikovač ruční tlakový a zádový pístový, objem nádrže l, max. Objednací kód: PWP154b9. Zahradní kalendář: Leden na zahradě. Olejiodolný tlakový postřikovač pro dílny a řemeslníky.


Tlakový postřikovač Pro PROFILINE. Max provozní tlak je bary a náplň lt. Tento zádový tlakový postřikovač vybavený popruhem a nastavitelnou tryskou je… 5Kč – 7Kč v obchodech Porovnat ceny.


Kwazar Neptune Super l zádový, tlakový , bateriový. Malý ruční postřikovač do domu i dílny. Skladem 3Kč bez DPH. Tyč postřikovací 60cm se spouští k 10. Ruční tlakový postřikovač s přetlakovým ventilem s nádobou o objemu l. Díky nastavitelné trysce je aplikace postřiku přesná.


Je vhodný jak pro ošetření jednotlivých rostlin, tak na aplikaci na menších plochách, například pro likvidaci plevele nebo trávy prorůstající ploty apod. K dodání ve čtvrtek 14. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Přípustné je používání schválených tekutých hnojiv, prostředků pro ničení plevele a přípravků na ochranu rostlin. Součástí je tlaková nádoba, hadice s ručním ventilem, trubkou a tryskou. ST 2Elektrický zádový tlakový postřikovač 16L Nový elektrický postřikovač Stocker. Jde o skvělého pomocníka pro péči o vaši zahradu - k postřikování vodných roztoků a přípravků, hubení hmyzu, likvidaci plísní, plevelů a pro aplikaci hnojiv.


Nechte tlakový postřikovač otevřený a nechte jej oschnout. Vždy tlakový postřikovač vyčistěte před použitím jiného výrobku, aby se předešlo chemickým reakcím. Aby se zabránilo reakci s produkty, které používáte, nikdy nepoužívejte agresivní čisticí prostředky, které obsahují rozpouštědla nebo benzín. Je proto vhodný pro použití ve větších zahradách.


Je vybaven pístovým tlakoměrem s integrovaným bezpečnostním ventilem. Mosazná rozstřikovací trubka se stavitelnou tryskou umožňuje optimální postřikování. Může být použit k prevenci chorob rostlin a odstraňování škůdců na velkých plantážích a orných polích obilovin, zahra květin, ovocných a čajovníků atd. LUX-TOOLS tlakový postřikovač z polyethylenu má nastavitelnou stříkačku a zalomenou, plynule přestavitelnou trysku, přetlakový ventil a ukazatel hladiny postřikové kapaliny. Přístroj je vybaven ramenním popruhem na nošení.


Maximální provozní tlak je bar (max. tlak tolerance) a pracovní objem je l. Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan. Další chytrou věcičkou, kterou vám nabízíme a která se vám bude nesmírně hodit, je tlakový postřikovač. Není jednodušší cesta k ošetřování rostlin než právě užití postřikovačů a rozprašovačů. Boj proti škůdcům, plísním a jiným neřádům už nebude žádnou vědou. Nikdy nenechávejte tlakový postřikovač bez dozoru po delší dobu, když je plný a pod tlakem.


Postřikovač tlakový

Uchovávejte tlakový postřikovač mimo dosah dětí. Odpovídáte za bezpečnost ostatních. Udržujte svůj tlakový postřikovač dále od zdrojů tepla a horkých prostředí. Víčko nádrže je vybaveno přetlakovým ventilem.


Motorový zádový postřikovač s 4-taktním motorem o obsahu cm3. Velmi snadné použití, praktický, lehký a efektivní. Auto-Washer je tlakový postřikovač s litrovou kapacitou, který byl. S nástavcem lze jednoduše a bez námahy docílit postřikování na místa mě nedostupná. S výrobky které kupují od Mountfieldu jsem spokojený a mohu se kdykoliv obrátit na servisní prohlídky s zakoupeném zboží.


Přejí všem příjemné nakupování, a přejí sluneční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.