středa 5. července 2017

Hadicové rychlospojky

Hadicové spojky Přejít na produkty. Original GARDENA System. Nyní s 5-letou zárukou. Děkujeme za vaši důvěru v nás za posledních let!


Bezpečné a přímé spojení: od vodovodního kohoutku.

Opravky a rychlospojky , rozdělovače vody, konektory na kohoutek, GEKA spojky , regulační ventily, perlátory a další. Firma TAFIMEX trade s. Nabízíme kvalitní výrobky určené pro profesionální nasazení, ale zároveň dostupné i běžným spotřebitelům. Kvalitní rychlospojka a hadicové spojky vám při sestavení automatické závlahy ze stavebnicového systému britské firmy Hozelock ušetří spoustu, práce, času a vody. Spojka na hadice můž. Mosazné i otočné hadicové rychlospojky Geka využijete především při práci na zahradě.


V naší nabídce nechybí ani těsnění ke spojkám. Registrací u nás můžete získat až slevu!

Lepší než kedykoľvek inokedy. Teraz so zárukou rokov. Sortiment Další příslušenství pro hadice. Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v nabídce. Upravte prosím svůj výběr.


Resetovat všechny filtry. Rýchlospojka na hadice je veľmi praktickým pomocníkom. Rovnako rýchlo a pohodlne ju možno pripojiť na začiatok hadice a po práci jednoduchým zatiahnutím uvoľniť. Pevné spojenie hadice umožňujú ostne, ktoré má rýchlospojka na kovovej časti.


Možnost použít pro vodu a jiná média. GEKA Ideal hadicové zahradní rychlospojky TRIKER Instalatérské potřeby a koupelny. Unsubscribe from TRIKER Instalatérské potřeby a koupelny? Zahradní program - systém pro spojování zahradních hadic.


Pomocí hadicové spojky hadici nejen rychle připevníte, ale také uvolníte jednoduchým zatažením. Kovové hadicové rychlospojky musíte šroubovat. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky, rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí.

Niektoré sú opatrené tzv. K průmyslovým hadicím dodáváme veškeré standardní šroubení, které je běžně používáno v ČR. Vybrat si můžete hadicové koncovky a šroubení v provedení plast, mosaz, litina, nerez i další materiály.


Naši nabídku hadicových koncovek doplňujeme podle požadavků našich zákazníků. Atypické koncovky a díly neuvedené v našem katalogu dodáváme také projektově. Plastové i kovové rychlospojky s vysokou provozní bezpečností. Položek k zobrazení: 53.


Bajonetové rychlospojky DRAP pro vzduch určené pro rychlé a jednoduché spojování tlakových hadic, zejména pro tlakový vzduch, ale dle provedení pro další technická média. K priemyselným hadiciam dodávame veškeré štandardné skrutky, ktoré sú bežne používane v SR. Rychlospojky mosazné - bar, nerezové rychlospojky - bar. Vybrať si môžete hadicové koncovky a šróbenie z prevedení z plastu, mosadze, liatiny, nerezu aj ďalších materiálov. Našu ponuku hadicových koncoviek dopĺňame podľa požiadaviek našich zákazníkov.


Kč Provedení Mosaz (12) Zrušit filtry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.