pondělí 5. října 2020

Vysokotlaká pumpa

Vysokotlaká pumpa

Spolehlivě a rychle nafoukne jak malé, tak i ty největší lodě, včetně vysokotlakých podlah drop stitch Jednoduše. RockShox vysokotlaká pumpička na vidlice s manometrem 3psi. Rock Shox vysokotlaká pumpa na vidlice a tlumiče- max.


Vysokotlaká pumpa

Táto pumpa je univerzálna, výkonná a jednoducho sa čistí. Univerzálna – výkonové parametre pumpy. Pumpa šlapací Bravo vysokotlaká. Jednoduše nastavíte pomocí tlačítka požadovaný tlak s možností volby jednotky (PSI, Bar, Kpa).


Nemusíte mít tedy strach z. Díky ní paddleboard jednoduše nafouknete do minut. Tělo pumpy Aqua Marina Jombo je vyrobeno z kvalitního tvrzeného plastu se zvýšenou odolností proti poškození. Výhodou při nafukování je mimo jiné i široká základna na přišlápnutí pumpy chodidly a velké madlo. Způsobuje velmi pěkný efekt na krystalových úlomcích.


Hydročističe a jiné vysokotlaké čistící stroje. Vysoká spolehlivost, kvalita, perfektní servis a spokojenost zákazníků jsou základem naší firemní politiky. Vysokotlaké zařízení pro hydraulické tlakové zkoušky. Nabízíme moderní a kompletní servis v oblasti profesionálního nářadí, strojů, nástrojů a pomůcek.


K dosažení tlaku 2bar je třeba pouze sekund. Vysoce kvalitní šroubový lis je určen pro jemné nastavení tlaku s rozlišením až Pa (mbar). Speciálně navržený uzavírací ventil udržuje stabilní tlak při kalibraci. Nafukování a vyfukování věcí nebylo nikdy snadnější. Airbone vysokotlaká pumpa ZT-8(černá).


Vysokotlaká pumpa

Název, vysokotlaká pumpička (na vidlice). Možnost velkoobchodní spolupráce. Ruční pumpa pro dofukování paddleboardů do tlaku bar, hliníková hřídel, flexibilní hadice, široká rukojeť.


Nejnovější model anglického výrobce PCP pump Hill. Jedná se o nejkvalitnější model na českém trhu. Tělo Aqua Marina Jombo je vyrobeno z kvalitního tvrzeného plastu se zvýšenou odolností proti poškození. Jednou z hlavních výhod je široká základna pumpy na přišlápnutí chodidly a velké úchopové madlo. Sada malé pumpy na cesty a. Nevíte si rady, potřebujete poradit s výběreNapište dotaz: Email není ve správném tvaru!


Author Hustilka vysokotlaká AAP-S01-Alu. SUPERIOR pro vidlice a tlumiče - max. Vzduchová pumpa Sevylor V vysokotlaká. Predám zostavu airless na vysokotlaké striekanie bez pištolí. Kovofiniš vyza 4V pomer 33: výstupný tlak 9-MPa 1ks.


Nová generace elektrické nafukovací pumpy, vhodné pro všechny druhy nafukovaích produktů, zejména pak paddleboardů. Wagner 6Airless 2ks. Nová technologie pro pohodlné foukání bez námahy. Tělo Marina Jombo je vyrobeno z kv. Mini hustilka na kolo s možností uchycení na rám.


Force Blade L pumpička na kolo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.