pátek 9. srpna 2019

Prkénko na wc

WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Vyberte si podle typu!


Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Panty z kovu se skrytým uchycením.

Rozteč upevnění 14-2cm. Univerzální sedátko vyrobené z duroplastu. Díky speciálním nastavovacím úchytům EASY LOCK se jednoduše sundají a opět připevní na WC. Jedná se o systém, kde se připevní.


Prkénko na WC dřevěné, tvar Mušle. Cena s DPH: 48- Kč. Počet položek na stránce. WC sedátko tvarované dřevo Mušle Lyra. Třídit dle KATEGORIE.

Zpříjemněte si čas na toaletě pohodlným potahem na záchodové prkénko. Díky praktickému potahu na WC osvěžíte vzhle. Rozhodně si zpomalovací prkénko pořiďte v případě, že máte doma malého chlapečka, předejdete tak nepříjemným zraněním. Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.


Odeslat Vaše přihlášení k odb�. Toto praktické sedátko ochrání děti před úrazem, zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Systém SoftClose - pomalé zavírání nepůsobí hluk nárazem o keramickou mísu. NÁHRADNÍ PANTY na sedátka EASY.


Detail produktu Do obchodu. Sezení na WC bude nyní měkčí a teplejší. Materiál: umělá hmota a akrylové vlákno. Jenže ona je to opravdová věda.


Neexistují standardní rozměry a tak má každý výrobce zcela jiné tvary, velikosti, které sedí jen na určitý typ toalety. Na co si tedy dát pozor? Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Chodí Vaše dítko již samo na nočník a teď by rádo, nejlépe samo, začalo používat stejný záchod jako maminka a tatínek?


Jen u nás koupíte se slevou pouze za Kč.

Plná záruka spokojenosti. Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní. Plně ručíme za bezpečný nákup a Vaši spokojenost. Na druhou stranu zase nemá přečnívat, jelikož bychom ho mohli poměrně snadno urazit pouhým zavaděním o přečnívající hranu.


Vše se proto musí důkladně změřit. Bezhlučné a automatické zavírání│záchodové prkénko za skvělou cenu na Lidl-shop. Co musíte vědět, než vyrazíte pro wc sedátko: 1. Změřte rozteč šroubů, které ho drží na míse. Vyzkoušejte sedátko přímo v prodejně. Zda je dokonale rovné a není prasklé.


Nevadí, nemusíte měnit celé WC , stačí si u nás vybrat ze širokého sortimentu a sedátko jednoduše vyměnit za nové. Sedátko může mít brzdu, aby. Toggle navigation MEN. Díky automatickému sklápění se zavírá jemně a tiše. Praktické řešení intimní hygieny.


Je opatřeno protiskluzovými vložkami na spodní straně a díky svým standardním rozměrům je. Tento výrobek již bohužel není v prodeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.