pátek 9. srpna 2019

Přečerpávací stanice

Přečerpávací stanice

Vyrábíme přečerpávací stanice určené pro gravitační kanalizaci, tak i pro tlakovou kanalizaci. Nabízíme vám typy přečerpávacích stanic - gravitační a tlakové. Oba systémy jsou plně automatické a plovákové spínače hlídají výšku hladiny. O společnosti Perspol s. Specializací se stala výroba a dodávka technologií pro přečerpávání splaškových, dešťových vod a vsakovacích zařízení včetně realizace. Přečerpání ze sklepů,suterénů ap.


Nedílnou součástí je zpracování projektové dokumentace. Tlaková kanalizace do spodní vody. Tyto přečerpávací stanice a tlaková kanalizace jsou vodotěsné nádržé s vystrojením určeným pro přečerpávání feká. Rychlá navigace: Popis Fotogalerie Dokumenty. Pošlete nám vyplněný dotazník a my Vám bezplatně navrhneme vhodnou p. Jedná se o jednoduché, funkční a zároveň cenově přijatelné řešení.


Stavební práce, které by vyřešily problém nevhodné výšky zaústění kanalizace, občas nejsou dost dobře proveditelné a byly by i finančně dost nákladné. Osazení přečerpávací stanice do terénu. Na dně jámy vybetonujte základovou desku tl. A na zatuhlou desku usaďte šachtu.


Začněte přečerpávací stanici plnit vodou a. Do toalet napojených na přečerpávací stanici není vhodné splachovat tuhý nebo pevný odpad jiný než toaletní papír. Toto video ukazuje, jak pracuje řezací zař. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Zajišťujeme servis čerpadel.


Povrchové stanice s integrovanou řídicí jednotkou v tělese čerpadla. Akce Nejprodávaněj ší Novinka. Z prostor mimo dosah napojení na odpad nebo v místech, kde není přirozený spád.


Přečerpávací stanice

Jak si správně vybrat? E 5kW 230V, zaplavitelné ponorné čerpadlo, odvod a přečerpávání odpadních vod a kalů z míst pod úrovní gravitační kanalizace. Některé modely jsou vybaveny řezacím ústrojím, což umožňuje přečerpávat odpadní vodu potrubím malého průměru (mm). GRUNDFOS čerpací stanice Multilift MSS.


Skladem u dodavatele. Plastová přečerpávací stanice je určena k přečerpávání splaškových vod. Její použití je nutné u objektů, jejichž splašková kanalizace je vyvedena pod úrovní veřejné kanalizační sítě a není možné se na ni napojit klasickým gravitačním způsobem. Velikost nádrže čerpací stanice a její technologické.


Přečerpávací stanice

Díky automatickému provozu není třeba přečerpávači věnovat pozornost. Vítáme Vás v oddělení s přečerpávači. Automatický systém ovládání, externí šachta pro regulaci a revize.


WC, vana, sprcha, kondenzát z kotle apod. Svatovítská 1a, Pod Hradbami Praha - Střešovice. Grundfos Multilift MOG. Stačí ho umístit na betonovou desku a jednoduše obsypat prosátou zeminou. Navíc Vám můžeme zajistit dopravu po celé ČR.


Přečerpávací stanice

V balení naleznete: plastovou. Antonína Wiehla návazně na podzemní vyrovnávací vodojem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.