pondělí 5. října 2020

Vysokotlaká hadice

Základní prodlužovací vysokotlaká hadice Kränzle DNs vložkou s ocelovým opletem o celkové délce m. Vstup: Mx vnitřní. Výstup: Mx vnitřní. Ochrana proti zlomení M x m. S dvojitou ocelovou vložkou z ocelového drátu.


Popotažením hadice se západka aretace uvolní a hadice se navíjí zpět do bubnu.

Pracovní tlak bar, max. Hadice ukončena rychlospojkou. Nízkotlaké speciální hadice. Hydraulické hadice středotlaké. Our hydraulic hoses reach and exceed 8bar (46psi) and excel e. Na těchto stránkách se Vám představuje firma REJLEK.


Dále Vám nabízíme hydraulické šroubení, šroubení pro. Vybavená vnitřním závitem M22x5. Tlakovou hadici lze použít se všemi typy podložek se závitovými spoji M22x5.

Vlastnosti výrobku: vysoká kvalita. Jedná se o profesionální gumové hadice s jedním či dvěma kovovými oplety. Koncovky pro hadice Parker.


Hodnocení produktu: 4. Vaše hodnocení: Tlaková PVC hadice s vnitřním opletem použitelná v zemědělství pro přívod stlačeného vzduchu nebo vody. Navíjení hadice na buben prodlužuje její životnost. Průměr hadice : 1mm (vnitřní). Samonavíjecí buben z odolného plastu. Otočný držák pro připevnění ke zdi či stropu.


Perfektní spojení Inovativní profil Power Grip zajišťuje perfektní a bezpečné spojení mezi hadicí a díly systému Original GARDENA System. Průmyslové hadice můžete nakupovat po celých baleních nebo v individuálních kratších délkách. V případě potřeby hadice osadíme požadovanými koncovkami.


Tlaková hadice m pro čištění odpadů k vysokotlakým myčkám 51. Lock 4bar, m 6. Příslušenství k vysokotlakým myčkám PROTECO. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Určeno pro vysokotlaké čističe Bosch AQT 33–1 AQT 35–a AQT 37–13. Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Nabízím novou hadici na čištění kanalizačního potrubí, pomocí vysokotlakého čističe. Připojení karchr, kranzle, wap a další stroje. Kontaktní formulář Specifikace. Výše můžete zvolit délku tlakové hadice a typ hadice (DN DNči DN10).


Spirálová černá hadice vnitřní půměr 16mm - používá se pro rozvod vody k zahradním jezírkům. Nalezeno: 2produktů. Více informací od 3Kč. Před spouští je ochranný oblouk, který chrání prsty a před ním je rychlospojka pro připojení vysokotlaké hadice s jednoduchým odpojovacím tlačítkem (pozor - dodržujte pokyn pro rozebrání - po vypnutí vapku odtlakujte).


Vysokotlaka hadice 1m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.