čtvrtek 1. října 2020

Výroba čov

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Low Prices - Save Money Online Now! Malé domácí ČOV , neboli čistírny odpadních vo jsou určené k biologicko-mechanickému čištění odpadních vod z rodinných domů. Toto video popisuje jak čistička odpadních vod.


Návrh, projekční a inženýrská činnost, výroba , dodávka a montáž technologických celků ČOV pro čištění a úpravu vod z technologických a výrobních provozů např.

Hlavní náplní je výroba domovních čistíren odpadních vod TOPAS a jejich servis, výroba plastových nádrží, žump, jímek, retenčních nádrží, šachtic a dalších výrobků z plastů. OV Topas vyrábíme ve spolupráci s našim licenčním partnerem firmou TopolWater s. Samonosné válcové jímky. Hlavní výrobní program tvoří výroba čisticích a dezinfekčních prostředků určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství, obecnou a komunální hygienu a všude tam, kde je potřeba čistit a dezinfikovat. Jsme schopni vyrobit jakoukoliv nádrž dle Vašich požadavků.


Také vložky do stávajících nádrž, i nepravidelných tvarů. Mezi výhody patří vysoká životnost a odolnost, samonosná konstrukce a zaručená kvalita. Všechny naše nádrže nevyžadují žádnou údržbu.

Vyřídíme za Vás dotaci z programu Dešťovka. Získat můžete až z celkových výdajů na zřízení nádrže včetně stavebních prací. Nově je Dešťovka pro celou ČR!


Zakázková výroba plastových bazénů, nádrží a čov. VÝROBA Z KONSTRUKČNÍCH PLASTŮ. Jaroslavem Peterem se zaměřením na prodej bazénové technologie. Společnost Aquatech s. Nabízí i atypickou výrobu.


Na trhu s domácími ČOV. Jump to Provoz ČOV - Při montáži čistírny odpadních vod prováděné kupujícím. Záruka v délce měsíců od zakoupení, při dodržení pokynů výrobce pro montáž.


Největší výrobce a dodavatel. Zajišťujeme výrobu a prodej domácích ČOV - čistíren odpadních vo bazénů a zastřešení, PP nádrží, čerpacích stanic do tlakové a gravitační kanalizace a. Prodej odlučovačů ropných látek. Domovní čov prodej, výroba.


Po dobu svého působení firma ADOS rozšiřovala.

Sídlom spoločnosti sa stala Bytča. Do uvedeného obdobia boli dodávky výrobkov a technologických celkov skupiny ASIO Group na Slovensku realizované prostredníctvom. Výroba provzdušňování čov.


Vysoce spolehlivé systémy čištění vod pomocí technického mytí. OV ), septiky, plastové nádrže, jímky, a další výrobky. OV ) slouží k čištění odpadních splaškových vod izolovaných zdrojů znečištění, jako jsou rodinné domky, penziony, obce.


Vývoj, výroba , skladování a expedice čistíren odpadních vod probíhá v jihočeské Soběslavi. Naši montážníci jsou důsledně proškoleni. Kontrolujeme si dodavatele a hlídáme si kvalitu. Jsme hrdi na to, že jsme výhradně česká firma.


Vyberte si k svojmu domu čističku za výbornú cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.